Închiriază accesorii cool de nuntă pentru o zi de neuitat!

April 12, 2016 - Dulciuri și alte bunătăți

Am adunat pentru tine diverse accesorii cool de nuntă ce le poți închiria pentru a face atmosfera mai relaxată și relaxantă. Merg perfect pentru nunțile în aer liber, într-o grădină plină de verdeață, unde fiecare colțișor are savoarea lui.  În rest… ce poți cere mai mult de la o zi superbă de vară? O nuntă în grădină, rochia ta subțire de mătase, o ploaie scurtă de vară, dansurile voastre până dimineața, muzica punk & rock, zâmbetul tău, calmul lui, bucuria voastră împreună, toate crează o imagine perfectă!

Sperăm să te inspire și să te ajute în alegerea celor mai bune servicii. O parte din ele sunt testate pe pielea noastră, dar după review-urile citite, îi recomandăm pe toți cu mare drag.

nig

Află de aici unde poți face nunta în aer liber în București. (PS: De curând, am descoperit câteva locuri pur și simplu superbe!). Promitem că de îndată ce descoperim și alte accesorii cool de nuntă updatăm lista!

Așadar, lista noastră cu accesorii cool de nuntă începe cu …

Butoiul cu înghețată

A venit vremea înghețatei! A înghețatei ca de-acasă, cu ingrediente naturale!

Maia – înghețată tradiționala românească vă propune înghețata la butoi făcută cu atenție folosind rețete și metode tradițional romanești. Adi Mengheş, fondator MAIA ice cream povestește într-un articol în Ziarul Financiar: “Am încercat să reproduc rețeta bunicii şi pentru că nu mi-a ieşit cum trebuia, am căutat cu disperare un om în România care să poată să mă ajute. Am găsit un batrân în Vâlcea care face înghețată de 56 de ani şi care a fost de acord să vină cu mine la Bucureşti şi să mă învețe tehnica lui.”

Butoiul cu înghețată (1) Butoiul cu înghețată (2) Butoiul cu înghețată (3)

Mașina cu înghețată

Voi pe care o preferați la nunta voastră? Să fie cu afine? Să fie cu banană, iaurt și măr? Sau clasicul sorbet de capșune?

Mașina cu înghețată (1) Mașina cu înghețată (2)

Mașină de vată de zahăr 

Amintiri din copilarie pentru oameni mari cu suflet de copii 🙂

Pentru ca ne place sa fim copii. Macar din cand in cand. Pentru ca mirosul de vata pe bat ne trimite fara a folosi masina timpului in copilaria cea fara de griji. Pentru ca evenimentele cu vata de zahar sunt pline de zambete, iar fotografiile vor iesi mai frumoase. Daca vrei si tu vata de zahar la nunta, botez, aniversare, corporate sau orice alt eveniment simpatic, scrie un email la contact@alinamassier.ro si Alina iti va raspunde in el mai scurt timp.

vata-de-zahar-4 Mașină de vată de zahăr  (1)

Frizzante Ride – prosecco on a bike

Frizzante Ride – prosecco on a bike este un bar mobil de unde pot invitatii pot servi vin. Vinul pe care îl folosesc vine direct din Italia și este un vin frizant alb obținut din struguri Glera sau vin frizant rose Raboso.

frizzante-ride-2 frizzante-ride-5

Sangria & Limonadă BAR

Un pahar cu Sangria sau unul cu Limonadă? Ce alegi?

Sangria & Limonadă BAR oferă servicii de catering, sangria și limonadă la nunți și alte evenimente

Sangria Limonadă BAR (1) Sangria Limonadă BAR_nig Sangria Limonadă BAR (2)

Lemonade Bar

Îți propunem un bar de limonada, care va face diferența. O băutură răcoritoare și energizantă, va fi atât pe placul copiilor, cât și al celor mari.

Lemonade Bar (1) Lemonade Bar (2) Lemonade Bar (3)

Iți dorești un bar de limonadă la evenimentul sau petrecerea ta? ‪‎Dacă nu dorești să inchiriezi un serviciu complet pentru lemonade bar, poți să-ți faci propriul bar achiziționand recipientele corespunzătoare, frucele și cele mai bune rețete.

RoseHome‬ vine cu idei practice și produse pentru realizarea unui leomonade bar de senzație!

Dispenser rosehome

Mini candy bar cu briose vegane, cake-pops raw vegane și limonada cu cătină

Dulciurile raw vegan sunt de cele mai multe ori simple, dar uimitoare prin complexitatea gustului și aromei lor. Aceasta vine tocmai din faptul că ingredientele pe care le conțin se află în stare naturală, stare ea însăși perfectă. Faptul că sunt crude nu înseamnă că au în compoziția lor ingrediente ciudate. Toți mâncăm fructe, semințe, nuci, miere. Despre asta e vorba. E simplu! Iar rezultatul împreunării acestor bunătăți este o alternativă delicioasă și sănătoasă de care se pot bucura oameni de orice vârstă.

dulce bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *