Papioane și accesorii handmade by Marius Ioniță

February 25, 2014 - De purtat

Când s-a lansat Papioane.net ?
Proiectul papioane.net s-a lansat oficial in data de 25.02.2012, dar noi cu mult înainte am început să lucrăm pentru cei apropiați papioane și batiste de buzunar, să zicem că mai intâi am testat pe ei produsele noastre. 🙂

papione  (2)

Care e povestea din spatele Papioane(lor).net?
De mic mi-a placut sa creez, înca din copilarie mergeam la mama la croitorie și făceam haine în miniatura sau genți (plase de cumpărături) și nu de multe ori o ajutam chiar pe ea în anumite operațiuni, așa că nu mi-a fost greu să mă apuc de făcut papioane. Ideea a venit într-o zi când am hotarat să nu îmi mai cumpar acest accesoriu și să încerc să-l fac eu. A urmat o săptămână în care după ce am achiziționat materiale în valoare de 50 lei am început să fac diferite modele, binenteles unele mai bune altele mai rele (așa este la început); cred ca în final au fost undeva intre 20-30 de bucati.

papioane.net (2)

Povestea a început când.. se apropia nunta unei prietene, am făcut câteva modele, le-am pus într-o cutie și am scris pe ea numărul meu de telefon. Aceasta a fost prima mea vanzare, aproximativ 195lei.

papioane.net (1)

Cu sprijinul cumnatului meu am făcut pagina web și cea de facebook, după care încet, încet am crescut și am ajuns la stadiul în care lucrăm accesorile noastre pentru cei din țară, cei de peste hotare, evenimente private, oameni importanți din media, etc.

papioane.net (3)

Ce te inspiră atunci când creezi?
Eu călătoresc mult, și în timpul mersului îmi vin ideile de modele, dar cel mai mult mă inspira materialele, textura lor și mixul de culoare. Imi place să merg foarte des în magazinele de specialitate și să-mi aleg tot felul de modele și nuanțe. Însa cel mai mult mă inspira dorința oamenilor de a le crea ceva deosebit și unicat, de aceea toate modelele noastre sunt create în ediție limitată.

papione  (1)

papioane.net (4)

În cât timp este gata o comanda de papioane ?
Aici este putin diferit, dacă este vorba de o comanda specială (ceva ce nu este pe site) poate dura 2-3 zile, iar comenzile de produse aflate pe site se expediaza în maxim 48 de ore. Comenzile mai mari (20,30….100 buc)  maxim o săptămână în funcție și de termenul limită al clientului).
De exemplu: astăzi plasez o comandă de 3-4 buc, dacă ea intra în prima parte a zilei ea este expediată în cursul aceleași zile, altfel coletul va fi expediat in ziua urmatoare.

 

  papioane.net (5) papioane.net (6)   

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Niciodată nu am spus nu provocarilor, astfel că am dat curs în mare parte tuturor cerințelor clienților.
Pe lângă papioane cu care am inceput , la cerere am extins gama confectionând batistele de buzunar, eșarfe ascot, brâuri și lavaliere pentru miri,papioane cu tot felul de accesorii pe ele, bretele și în momentul de fața vrem sa lansam și o colecție de butoni

. papioane.net (7)

papioane.net (9)

papioane.net (8)

 

Contact
Persoana contactMarius Ioniță
WebsitePapioane.net
Facebookhttps://www.facebook.com/papioane.net
Telefon

› tags: papion /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *