25 de Idei despre Cum decorezi mașina la nuntă?

April 6, 2015 - Idei pentru nunți faine

Ca alaiul dumneavoastră să fie o explozie de veselie și culoare, vă propunem împodobirea mașinilor intr=un stil elegant și simplu. Mașina mirilor va fi cu precadere decorată deoarece întreaga atenție este orientată asupra lor. Vă mai amintiți cum erau decorate mașinile la nunta parinților noștri? Mașina în care se afla mireasa avea desigur papușa aceea mare îmbrăcată în mireasă. Probabil, era singurul element de decor din toata nuntă. Acum, având atât de multe idei și posibilități, încât nici nu știi la care să te oprești.

decor masina_nunta in gradina (1)

Te-ai gândit ce decor să alegi pentru mașina ta? Știm că nu îți petreci ziua întreagă în mașină, dar merită și aceasta o „înfrumusețare” pentru ziua nunții. Pentru astăzi avem 25 de idei despre Cum decorezi mașina la nuntă cu adevarat speciale pentru  nunți simple și frumoase. Iată care sunt propunerile noastre! [sursa foto]

decor masina_nunta in gradina (2) decor masina_nunta in gradina (3) decor masina_nunta in gradina (4) decor masina_nunta in gradina (5)   decor masina_nunta in gradina (7) decor masina_nunta in gradina (8)   decor masina_nunta in gradina (10) decor masina_nunta in gradina (11) decor masina_nunta in gradina (12) decor masina_nunta in gradina (13) decor masina_nunta in gradina (14) decor masina_nunta in gradina (15) decor masina_nunta in gradina (16) decor masina_nunta in gradina (17) decor masina_nunta in gradina (18) decor masina_nunta in gradina (19) decor masina_nunta in gradina (20) decor masina_nunta in gradina (21) decor masina_nunta in gradina (22)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *