Ți-ai găsit perechea? La nuntă dansăm în pantofi creați de COCA ZABOLOTEANU

May 18, 2015 - De purtat

Stilettos sau balerini comozi? Pantofi sau sandale? Există sute de modele de pantofi, iar nunta e una singură. Ce pantofi de nuntă să alegi? Pentru o petrecere de nuntă la care dansul este principala activitate a voastră, ca miri, și a invitaților voștri, este indicat să acordati o mare importanță pantofilor. Trebuie să alegeți niște pantofi de nuntă în care să vă simțiți bine, iar înainte de toate să analizați cât de confortabili sunt și cât de natural puteți dansa încalțate cu ei. În articolul de azi, vă prezentăm câteva modele create de COCA ZABOLOTEANU, restul vă lăsăm să îi descoperiți de pe siteul lor oficial www.cocazaboloteanu.ro și de pe pagina de facebook.

COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (14)

Pantofii semnați  COCA ZABOLOTEANU se pot personaliza în funcție de culoare sau material. Puteți alege pantofi cu toc, iar dacă nu sunteți obișnuite cu ei nu este o idee bună să faceți acest lucru fix în ziua nunți. Balerinii sunt perfecți pentru nunți în grădină, mai ales că scapați de problema de a intra tocul în iarbă. Indiferent de felul pantofilor pe care alegeți să îi purtați în ziua nunții, vă recomandăm să participați cu aceștia la câteva cursuri de dans. Un pantof poate ajunge să fie confortabil la plimbări, însa dansul cere un confort mai mare al pantofului, confort ce îl puteți obtine doar dacă îi supuneți la mișcări specifice. Vei sta o noapte întreagă mai mult în picioare şi e foarte important să te simţi bine. Până la urmă, pantofii sunt aproape în totalitate ascunşi de rochie, aşa că nu are rost să-ţi sacrifici confortul de dragul lor.

Secretul prevenirii durerilor de picioare constă în alternarea încălțămintei. Încearcați să purtați alternativ pantofi cu toc și pantofi cu talpă joasă. În acest fel, nu îți vei obosi picioarele.  Încearcați să nu mergeți pe vârfuri, pentru că astfel puneți presiune pe degete și vă alegeți cu dureri. Mersul pe tocuri este o arta, așa că nu vă ramane altceva de făcut decât să îi învățați tainele.

COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (2) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (3) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (4) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (5) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (6) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina_1 (1) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina_1 (2) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (7)   COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (8) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (10) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (11) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (1) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (9)    COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (12) COCA ZABOLOTEANU_nunta in gradina (13)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *