Am găsit cel mai bun tort de bezea din București. E pe strada George Călinescu 17, lângă Zen Sushi

May 11, 2016 - Dulciuri și alte bunătăți

Hai să îți prezint o lume fabuloasă pe tărâmul bezelei, unde fructele de padure și crema de mascarpone trăiesc armonios, venerând fiecare papilă gustativă. Dacă îți place cum sună, te invit pe meleaguri noi, numite Tort de Bezea, căruia Simona i-a dat viață prin septembrie anul trecut.

Ideea Tort de Bezea nu este foarte veche. A început în martie anul trecut, când  i-am facut un tort tatei de ziua lui și am tatonat cu ea până în septembrie, când m-am decis că pasiunea mea se poate transforma în business. De atunci, din septembrie, ușor, ușor, am crescut.

tort de bezea nunta in gradina (1)

Simona, sau Sim, este studentă în anul 3 la Finanțe Bănci, în trecut a lucrat mai bine de 2 ani în diverse corporații. Însă, fiind într- o familie de antreprenori nu i-a luat mult până să urmeze și ea parcursul acesta. Fratele ei lucrează la cea mai ușoara bicicletă pliabilă din lume, iar tata, la biblioteca pentru corporatiști.

Simona despre Tort de Bezea:

Tort de Bezea este prima mea inițiativă antreprenorială, mi-e tare aproape de suflet. Cel mai mult m-au încurajat să îmi continui micul hobby reacțiile pe care le-am primit din partea clienților 🙂 Bine, cred că m-au ajutat și pozele un pic :-)) A durat destul de mult până să găsesc finanțare, însă până la urma am reușit. De curând am deschis propriul laborator, în Floreasca, lângă Zen Sushi (strada George Călinescu 17)

tort de bezea nunta in gradina (2)

Ca sortimente găsiți varianta clasică, tort de bezea cu crema de mascarpone și fructe de pădure, cu ciocolată, cu ciocolată și nuci, caramel, cocos și alte diverse combinații pe care le fac la cererea clientului, dacă au și ei idei sau preferinte.

Mai rezistați? Dacă nu, puteți comanda online de pe siteul www.tortdebezea.ro sau la telefon 0728 795 984 ce tort doriți! Enjoy!

tort de bezea nunta in gradina (3) tort de bezea nunta in gradina (4) tort de bezea nunta in gradina (5) tort de bezea nunta in gradina (6) tort de bezea nunta in gradina (7) tort de bezea nunta in gradina (8) tort de bezea nunta in gradina (9) tort de bezea nunta in gradina (10) tort de bezea nunta in gradina (11) tort de bezea nunta in gradina (12) tort de bezea nunta in gradina (13) tort de bezea nunta in gradina (14) tort de bezea nunta in gradina (15) tort de bezea nunta in gradina (16) tort de bezea nunta in gradina (17) tort de bezea nunta in gradina (18) tort de bezea nunta in gradina (19)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *