Lista expozanților este gata! Iată pe cine vei întâlni la a IV-a ediție The Wedding Market

April 17, 2018 - Locuri de petrecut

News alert! După cum am anunțat în articolul scris acum puțină vreme, în curând va fi a IV- a ediție The Wedding Market – un târg de nunți… altfel. O alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Un garden-party cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.
Ediția a 4-a va avea loc duminică, 6 mai 2018. The Wedding House – organizatorii evenimentului – își propun să reunească cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste.

Lista expozanților este gata! Iată pe cine vei întâlni la a IV-a ediție The Wedding Market

Expozanții prezenți în cadrul acestei ediții sunt prezentați pe site-ul evenimentului: theweddingmarket.ro/expozanti. Până îi vei întâlni live, poți face cunoștință cu ei virtual pentru a le admira portofoliul de lucrări. La târg, vei avea ocazia să îi cunoști și să discutați pe îndelete. Te asigur că vei întâlni oameni de calitate și că va fi o duminică extrem de productivă de unde sunt sigură că vei pleca cu temele făcute!  Desigur, vom veni și noi să luăm pulsul și să să cunoaștem cât mai mulți oameni faini!

Evenimentul se desfașoară între orele 12 și 7 pm. Primele două ore ale evenimentului sunt dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmează să aibă nunta la Wedding House, însoțite de partenerii lor – și unui public format din viitoare mirese și miri de pretutindeni. Numărul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecărui cuplu să interacționeze cu furnizorii. Accesul în primele două ore ale evenimentului este posibil pe bază de înregistrare în prealabil pe formularul de pe site (theweddingmarket.ro/bilete). După ora 2pm accesul este permis publicului larg, care este invitat să se bucure de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, dornic de a petrece o escapadă de o zi, în mijlocul naturii.

Dacă mai ai nevoie de orice clarificare, direct pe Facebook event poți găsi toate detaliile despre târg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *