Grădina cu licurici- un spațiu pentru evenimente în natură

April 23, 2018 - Locuri de petrecut

Lăsăm deoparte saloanele de ballroom, feţele de masă şi scaunele îmbrăcate în huse de satin ( doar știi că nu sunt deloc pe placul nostru acest gen de spații 🙂 ) şi ne întoarcem cu faţa spre natură, spre lucruri simple, frumoase, şi atât de preţioase în viața noastră.
Dacă vrei să petreci o zi specială în casa şi gradina cu licurici, ea te așteaptă să îi treci pragul, să o cunoști îndeaproape şi să facă “zile de ţinut minte”.

Pe scurt. Grădina cu licurici este un spațiu pentru evenimente în natură- cam toate cele prezentate pe nuntaingradina.ro. Te așteaptă 5000 mp de grădină, ponton, terasă, loc de joacă pentru copii, 2 saloane pentru evenimente indoor și multă bucurie.

Grădina cu Licurici este o locație pentru evenimente private în București, o grădină plină cu verdeață, dedicata evenimentelor în natură, cu loc de joacă pentru copii și ponton pe Lacul Morii. Vino în grădina și descoperă un loc minunat care te va impresiona prin naturalețe, simplitate și apropiere de natură.

Departe de agitaţia oraşului, însă suficient de aproape încat să ajungi in 15 minute din centrul Bucureştiului, Grădina cu licurici este un loc magic, creat special pentru evenimente. Altfel…
In grădina cu licurici găseşti de toate din toate frumoase. Vedere la lacul Morii, ponton, loc de joacă pentru copii, iarbă verde, plajă, spaţiu interior şi exterior, bucătarie în aer liber, pisici, licurici şi multa energie pozitivă.

Iți place? Aici ți-am pregătit o listă cu alte locații kids fiendly în aer liber pe lângă București – perfecte pentru zilele de naștere ale puiuților tăi! Enjoy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *