Se anunță un nou târg de nunți altfel la The Wedding House pe 7 mai 2017

March 10, 2017 - Locuri de petrecut

Conform tradiției, sezonul de nunți altfel se deschide printr-o petrecere în grădină la The Wedding House. Pentru cei care sunt în toiul pregătirilor e musai să faceți o vizită pe data de 7 mai 2017, pentru că e singurul loc unde se întâmplă cu adevărat lucruri magice cu și despre nunți, și de acest lucru nu se poate îndoi nimeni!

Ne bucurăm că am privit îndeaproape acest eveniment și în anii trecuți, așa am făcut cunoștință cu ceea ce înseamnă cu adevărat un târg pentru nunți altfel. Mulțumim Alina și The Wedding House!

Alina este plină de idei tare faine, iar în grădină căsuței de la Poiană lui Stânga prind viață. The Wedding Market a fost creat din dorință de avea alături cei mai buni furnizori de servicii din domeniul evenimentelor, pe care să îi putem recomanda cu drag și încredere viitorilor miri.

Ce înseamnă un târg de nunți atlfel?

The Wedding Market este o alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.

Ediția a 3-a va avea loc duminică, 7 mai 2017, între orele 12 și 7pm. Organizat de Wedding House, târgul își propune să adune cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh,
modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste.
Primele două ore ale evenimentului sunt dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmează să aibă nunta la Wedding House, însoțite de partenerii lor – și unui public format din viitoare mirese și miri de pretutindeni. Numărul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecărui cuplu să interacționeze cu furnizorii.

Accesul în primele două ore ale evenimentului este posibil pe bază de înregistrare în prealabil pe formularul de pe site

După ora 2pm accesul este permis publicului larg, care este invitat să se bucure de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, dornic de a petrece o escapadă de o zi, în mijlocul naturii.

Mai jos vedeți câteva imagini din anii trecuți! De vis! Eu abia îl aștept ! Pe 7 mai 2017, la The Wedding House! See you there! Enjoy!

 

The Wedding Market, editia III – 7 mai 2017. Proudly hosted by The Wedding House from Balasa Films on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *