Au început înscrierile pentru târgul de nunți altfel de la The Wedding House

March 20, 2018 - Locuri de petrecut

Fiecare an (de nunți) se deschide într-un mare fel la The Wedding House. Pentru târgul de nunți ce va fi găzduit în data de 6 Mai 2018 deja s-au deschis listele de înscrieri. Grabiți-vă! Locurile sunt limitate!

Mai țineți minte când v-am povestit prima oară de Alina și locul ei de poveste creat la The Wedding House? Se întampla în 2014,  iar de atunci, în fiecare an se țes zeci de povești de dragoste într-un mod aparte! Este minunat să văd cum se leagă juraminte într-un loc încărcat de atâta energie pozitiva și farmec… un loc de vis ce merita să-l (re)vedeți cu această ocazie. Îmi crește inima când văd că din ce în ce mai mulți miri aleg nunțile în grădină, relaxate! Aceasta este adevarata bucurie a unui asemenea eveniment! Bineînțeles că nu toti avem șansa de a găsi o grădină pentru evenimente, dar dacă sunteți din București, e păcat să nu întrebați mai întâi la the Wedding House dacă au ceva liber :)! Sunt de părere că nu ai cum să simți momentul prin toți porii decât dacă ești maxim de relaxat, iar astmosfera creeat de Alina aici este tot ce aveți nevoie!

Așa cum ne-am obisnuit de 4 ani încoace, în prima duminică a lunii Mai, casuța din poiană își deschide porțile pentru cel mai frumos târg de nunti pe care l-a văzut Bucureștiul și împrejurimile lui ( sau chiar țara asta toată) în ultima vreme! Fie că îți faci nunta în nordul Moldovei sau în vestul îndepărtat, acum sau strângi idei pentru când o fi, un drum la The Wedding House în data de 6 Mai îți umple mintea de idei faine și agenda telefonului de o gramadă de contacte utile.

Furnizorii care doresc să participle la eveniment in calitate de expozanti și să se alăture familiei de parteneri The Wedding House se pot înscrie pe site-ul www.theweddingmarket.ro până la data de 31 martie 2018. Pentru cei interesati- pot gasi aici formularul de inscriere.

Toți expozantii sunt alesi pe sprânceană, cu un portofoliu remarcabil, potriviți oricarei nunți relaxate în mijlocul naturii. Vor fi acceptate înscrierile ce surprind printr-un concept creativ autentic, definit de simplitate și naturalețe, ce poate fi implementat la un nivel superior de profesionalism. Asta e un mare lucru: Știi sigur că orice ai alegei, se combină perfect între ei și poți pleca cu toate lucrurile bifate. Vor fi exponați din toate categoriile: flori, catering, dulciuri, papetarie & design de eveniment, rochii de mireasă, muzică. Sunt sigura ca vor veni chiar și wedding planneri, unde vei avea ocazia să îi cunoști personal și să îți dai seama ce treabă buna fac dacă alegi să apelezi la serviciile lor.

The Wedding Market este un târg de nunți… altfel. O alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Un garden-party cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.

Primele două ore ale evenimentului sunt dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmează să aibă nunta la Wedding House, însoțite de partenerii lor – și unui public format din viitoare mirese și miri de pretutindeni. Numărul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecărui cuplu să interacționeze cu furnizorii. Accesul în primele două ore ale evenimentului este posibil pe bază de înregistrare în prealabil pe formularul de pe site: theweddingmarket.ro.

Bilete pentru evenimentul din 6 Mai 2018  se pot rezerva direct de aici

După ora 2pm accesul este permis publicului larg, care este invitat să se bucure de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, dornic de a petrece o escapadă de o zi, în mijlocul naturii. Targul este cu adevarat special: dupa ce trece toata nebunia de la inceput, spre seara se transforma intr-o petrecere campeneasca cu muzica si voie buna.

În continuare vă las câteva poze din anii trecuți ca să vă ademenesc 🙂 ! Ne vedem la garden party, da?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *