Un decor de nuntă simplu și rafinat- Scara de lemn

August 12, 2015 - Idei pentru nunți faine

Trebuie să recunosc că iubesc tare mult nunțile în grădină care aleg un decor de nuntă cât mai simplu, inventiv și original. Dacă și tu îți dorești un decor de nuntă simplu și rafinat atunci acesta este locul potrivit! Nuntaingradina.ro este locul ideal, plin cu insiprație pentru nunți în aer liber.

Să-ți faci singura decorațiunile de nuntă nu este chiar atât de greu, mai ales dacă îți plac lucrurile handmade și ai o fărâmă de talent. Sunt atât de multe lucruri din care poți crea un decor de poveste cu doar câteva elemente! Pentru astăzi îți propunem un suport minunat atât pentru candybar, cât și pentru decorurile de nuntă- o scara de lemn mobilă ( care poate fi funcționabilă sau nu) de care să atârni sau să agăți diferite decoruri. Îți poți personaliza întregul eveniment, punându-ți la propriu amprenta asupra lui.

Pentru a întregi atmosfera, ar putea să te insipre și articolul nostru despre:

Idei pentru un decor de nuntă vintage cu oglinzi, rame și tablouri

În continuare îți prezentam câteva idei despre cum poți decora nunta ta având ca suport o scară de lemn. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti niste vase de sticla sau și borcane  în care sa pui cateva lumanari , flori, bilețele de dragoste sau citate celebre despre casatorie. Poti completa decorul cu petale de flori, pietricele sau frunze sau poți desena inimioare, steluțe strălucitoare, orice îți dorești pentru a face o atmosfera romantică. Enjoy! [sursă imagini]

decor scara-nunta in gradina (1) decor scara-nunta in gradina (2) decor scara-nunta in gradina (3) decor scara-nunta in gradina (4) decor scara-nunta in gradina (5) decor scara-nunta in gradina (6) decor scara-nunta in gradina (7) decor scara-nunta in gradina (8) decor scara-nunta in gradina (9) decor scara-nunta in gradina (10) decor scara-nunta in gradina (11) decor scara-nunta in gradina (12) decor scara-nunta in gradina (13) decor scara-nunta in gradina (14) decor scara-nunta in gradina (15) decor scara-nunta in gradina (16) decor scara-nunta in gradina (17) decor scara-nunta in gradina (18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *