Lădițe din lemn pentru decoruri de nuntă în grădină

July 28, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nu știi ce  decoruri de nuntă să alegi? Îți propunem ladițe de lemn ce pot avea rol atât decorativ cât și funcțional. Pe post de masă de candy bar, umplute cu flori sau fructe, vopsite sau nu, ladițele de lemn sunt ușor de procurat și deloc scumpe (mai ales că nu ai nevoie de ladițe de lemn noi). Da, sunt foarte practice și merg perfect pentru decorurile de nuntă în grădină. Cele mai micuțe, le poți folosi și pentru aranjamentul meselor.

ladite-nunta in gradina (1) Un avantaj foarte mare este că sunt niște decoruri de nuntă ce pot fi folosite și după eveniment. Se potrivesc perfect unui cadru rustic, pentru nunți în aer liber sau în grădină. Enjoy!  [sursa imagini]

ladite-nunta in gradina (2) ladite-nunta in gradina (3) ladite-nunta in gradina (4) ladite-nunta in gradina (5) ladite-nunta in gradina (6) ladite-nunta in gradina (7) ladite-nunta in gradina (8) ladite-nunta in gradina (9) ladite-nunta in gradina (10) ladite-nunta in gradina (11) ladite-nunta in gradina (12) ladite-nunta in gradina (13) ladite-nunta in gradina (14) ladite-nunta in gradina (15) ladite-nunta in gradina (16) ladite-nunta in gradina (17) ladite-nunta in gradina (18) ladite-nunta in gradina (19) ladite-nunta in gradina (20) ladite-nunta in gradina (21) ladite-nunta in gradina (22) ladite-nunta in gradina (23) ladite-nunta in gradina (24) ladite-nunta in gradina (25) ladite-nunta in gradina (26) ladite-nunta in gradina (27)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *