Toamna aceasta buchetele de mireasă sunt pur și simplu Wow!

October 13, 2015 - Idei pentru nunți faine

Toamna aceasta buchetele de mireasă sunt pur și simplu wow!  De ce? Spectacolul este dat de diversitatea de forme și culorilor a florilor ce le putem găsi în această perioadă. Toamna e fascinantă pentru tot ce ne ofera și pentru că mereu e plină de surprize. Ne-a fost dor la nebunie de crizanteme, măceșe, ghinde și conuri de brad. Vă propun pentru această toamnă să vârâți în buchetele voastre cel puțin o fir de crizantemă mare roșu, grena sau roz-marsala. Arată senzațional!

BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (2)

Dacă alegi să ai nuntă toamna, venim în ajutorul tău pentru a alege cel mai frumos buchet de mireasă. Culorile sunt superbe, contrastele de asemenea, iar marsala, bordo si rosu sunt vedete pentru acest sezon. Te invităm așadar să îți alegi buchetul de mireasă dintre cele 27 prezentate aici, pe care îl vei purta la nunta ta. Enjoy! [sursa imagini]

BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (3) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (4) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (1) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (6)

BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (8) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (9) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (10) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (11) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (12) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (13) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (14) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (15) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (16) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (17) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (18) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (19) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (20) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (21) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (22) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (23) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (24) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (25) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (26) BUCHET CRIZANTEME-NUNTA IN GRADINA (27)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *