O nuntă de toamnă cu mere- Un decor simplu și frumos ce umple mese, sufletele și ochii de culoare și naturalețe

July 28, 2015 - Idei pentru nunți faine

După câteva sugestii de ieri perfecte pentru o nuntă în grădină, de toamnă, mi s-a făcut un dor nebun de anotimpul meu preferat și tocmai de aceea acest articol îl dedic tot nunților de toamnă.

Dacă și tu iubești sau îți faci nunta toamna avem câteva sugestii tare faine -având drept lait-motivul mărul– fructul reprezentativ acestui sezon. Un decor simplu și frumos ce umple mese, sufletele și ochii de culoare și naturalețe. În funcție de soiuri și de cum le-a ars soarele peste vară, culorile sunt fascinante, de la verde la galben auriu, de la roșu intens la portocaliu, în degradeuri de galben și verde.

Și pentru că vrem să venim în întâmpinarea ta cu sfaturi utile în materie de event styling, echipa Handmade Events ți-a pregatit câteva idei superbe pentru o nuntă de toamnă cu mere.

mere nunta in gradina (1)

O nuntă de toamnă cu mere poate fi pe cât de simplă, pe atât de sofisticată. Îți propunem decoruri de pe mese cu mere, candy bar cu prăjituri cu mere, plăcinte cu mere, mere pe băț caramelizate, suc de mere… cât de frumos și homy sună! Întregim imaginea cu mirese de scorțișoară, cuișoare și nucșoara!

Nunțile la început de toamnă sunt (toate) superbe, vremea încă e bună de stat afară, soarele nu mai arde așa tare, e plăcut să stai și sa petreci timp prețios cu oamenii dragi. Și da, lucrul acesta îl poți face și la o nuntă, că doar nouă ne plac nunțile relaxate, în grădină, unde fiecare invitat are dreptul să se simtă cât mai bine. Pe unii îi relaxează dansul, pe alții natura… tre să avem de toate! Enjoy!  [sursa imagini]

mere nunta in gradina (2) mere nunta in gradina (3) mere nunta in gradina (4) mere nunta in gradina (5) mere nunta in gradina (6) mere nunta in gradina (7) mere nunta in gradina (8) mere nunta in gradina (9) mere nunta in gradina (10) mere nunta in gradina (11) mere nunta in gradina (12) mere nunta in gradina (13) mere nunta in gradina (14) mere nunta in gradina (15) mere nunta in gradina (16) mere nunta in gradina (17) mere nunta in gradina (18) mere nunta in gradina (19) mere nunta in gradina (20) mere nunta in gradina (21)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *