Buchet de mireasă cu trandafiri roșii, crizanteme, garoafe și dalii

August 12, 2015 - Idei pentru nunți faine

Ce ne inspiră atunci când alegem un buchet de mireasă pentru o nuntă de toamnă? Pai să vedem: culorile copacilor, florilor, sau ale ierbii… într-un cuvânt natura în toata splendoare ei este o imensă sursa de inspirație! Îți propunem un buchet de mireasă cu trandafiri roșii, garoafe, dalii până la bujori olandezi sau anemone.

buchet flori rosii-nunta in gradina (1)

Toamna e anotimpul plin de culoare, și așa ar trebui să fie orice nuntă! Marsala este culoarea perfectă pentru o nuntă toamnă, ceea ce ne inspira atât în alegerea tortului de nuntă cât și a buchetului de mireasă. Culoare predominantă sau mici accente de culoare, alege pentru nunta ta culori ca orange, bordeaux, roșu, vișiuniu, marsala. Flori sunt foarte multe în aceste culori, găsești de la trandafiri roșii, crizanteme, garoafe, dalii până la bujori olandezi sau anemone, bobițe roșii, struguri sau chiar fructe de pădure. Pentru o imagine completă, poți să mai adaugi și câteva accente de verde, auriu sau roz. Enjoy! [sursă imagini]

buchet flori rosii-nunta in gradina (2) buchet flori rosii-nunta in gradina (3) buchet flori rosii-nunta in gradina (4) buchet flori rosii-nunta in gradina (5) buchet flori rosii-nunta in gradina (6) buchet flori rosii-nunta in gradina (7) buchet flori rosii-nunta in gradina (8) buchet flori rosii-nunta in gradina (9) buchet flori rosii-nunta in gradina (10) buchet flori rosii-nunta in gradina (11) buchet flori rosii-nunta in gradina (12) buchet flori rosii-nunta in gradina (13) buchet flori rosii-nunta in gradina (14) buchet flori rosii-nunta in gradina (15) buchet flori rosii-nunta in gradina (16) buchet flori rosii-nunta in gradina (17) buchet flori rosii-nunta in gradina (18) buchet flori rosii-nunta in gradina (19) buchet flori rosii-nunta in gradina (20)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *