Tort de nuntă cu trandafiri roșii, crizanteme și bujori

August 11, 2015 - Idei pentru nunți faine

Ne apropiem cu pași repezi de nunțile de toamnă, tocmai de aceea venim in ajutorul vostru pentru a alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine. După cum știm, culoare anului 2015 este marsala, și multe nunți o au în prim-plan. Marsala este culoarea perfectă pentru o nuntă toamnă, ceea ce ne inspira și în alegerea tortului de nuntă. Dacă paleta cromatică a nunții tale este bordeaux, roșu, vișiuniu, marsala, atunci acest articol îți va fi de mare ajutor. Îți prezentăm despre cum să îți decorezi un tort de nuntă cu trandafiri roșii, crizanteme și bujori. Acestea sunt florile toamnei și sunt de o frumusețe rară. Trebuie să ne bucuram de ele cât mai mult! Să le punem pe mese, în păr , în buchete!

flori rosii-nunta in gradina (1)

Tortul de nuntă cu trandafiri roșii este la mare căutare pentru nunțile de toamnă. Avem în continuare o frumoasă colecție despre cum poate arăta un tort de nuntă trandafiri roșii, crizanteme și bujori. Înainte să aruncați un ochi vă zic eu: sunt SUPERBE! Toate aceste flori pot fi naturale (de dorit) sau dacă dai peste oameni iscusiți, ele pot fi făcute la mare artă din pastă de zahăr. Enjoy! [sursă imagini]

trandafiri rosii-nunta in gradina (9) trandafiri rosii-nunta in gradina (10) trandafiri rosii-nunta in gradina (11) trandafiri rosii-nunta in gradina (12) trandafiri rosii-nunta in gradina (13) trandafiri rosii-nunta in gradina (14) trandafiri rosii-nunta in gradina (15) trandafiri rosii-nunta in gradina (16) trandafiri rosii-nunta in gradina (17) trandafiri rosii-nunta in gradina (18) trandafiri rosii-nunta in gradina (19) flori rosii-nunta in gradina (9) flori rosii-nunta in gradina (10) flori rosii-nunta in gradina (11) flori rosii-nunta in gradina (12) flori rosii-nunta in gradina (13) flori rosii-nunta in gradina (14) flori rosii-nunta in gradina (15) flori rosii-nunta in gradina (16) flori rosii-nunta in gradina (17) flori rosii-nunta in gradina (18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *