Nunta la Cetatea Carului. Un loc de poveste pentru momente speciale

March 26, 2018 - Locuri de petrecut

Din ce în ce mai multe evenimente au loc departe de zgomotul orașului. Oferă-le invitaților pe lângă bucuria evenimentul în sine și un weekend minunat în inima naturii. Multe pensiuni își deschid porțile pentru evenimente și unora chiar le iese minunat! Cetatea Carului organizează evenimente personalizate dupa inima ta și îți oferă șansa de a-ți răsfăța invitații cu cele mai frumoase priveliști!

Cum ajungi la Cetatea Carului

Locația se află pe DN 73 din direcția Brasov (km. 99 + 220m) adica la 33 km ~ 45 min cu mașina; 22 km de Râsnov; 9,3 km distanța de Castelul Bran și 2,5 km de Fundata. Pensiunea se afla la o altitudine de 1.070 m și la o diferenta de nivel de 10m, acest lucru funcționând ca o barieră fonică. Accesul se face pe drum privat. Cetatea Carului oferă o priveliște de poveste, o atmosfera de basm cu foc de tabără, tiroliană impresionantă si o ospitalitate pe măsură.

La Cetatea Carului poți ajunge și dacă nu ai evenimnet. Poți să te cazezi pentru un weekend sau chiar două ( la cât este de frumos nu o să-ți mai vină să mai pleci) rezervând direct de aici.

Buna dimineața! Imaginează-ți că ziua nunții tale începe cu un sărut și o cafea pe această terasă și cu o asemenea priveliște! Ce spui? E de vis!

Priveliști pline de verde ce te încarcă și îți dau o stare de bine toată ziua! Dacă ai energie și rupi ringul de dans să nu te miri de la ce e! 🙂 Partea bună este că energia și starea de bine emanată de pădurea verde este contagioasă, iar invitații vor simți același “vibe”, anywhere, everywhere 🙂

Alte 5 pensiuni care îți pot oferi un weekend minunat pentru evenimentul tău și nu numai:

Romania este frumoasă și merită să o explorăm cât de mult timp avem și putem. Pe bicicleta, pe jos, cu mașina sau cu trenul- atunci cand avem posibilitatea merită să dăm valoare timpului liber și să o luăm la pas desoperind locuri noi. Mai jos veți găsi 5 sugestii pentru un weekend minunat și de ce nu, poate vă inspiră în alegerea locației pentru nunta voastră- să câștige cel mai frumos loc și să nască în conștiința voastră cele pentru cele mai frumoase scenarii – alături de o echipa de profesioniști vor deveni realitate!

Resort Cheile Gradistei Moieciu– rezervare aici Drumul Carului Villa, un loc de vis , iar aici poti să-ți faci rezevare.  Cheile Gradistei Fundata Resort & Spa – rezervare aiciAkasha Wellness Retreat Adults Only– cu doar un click poți să îți planifici weekendul de basm de aici. Așa cum spune și din denumire- este o destinație exclusivă pentru adulți. Amfiteatrul Transilvania – pentru rezervare și alte detalii poți accesa linkul aici unde găsești toate informațiile de care ai nevoie.

Toate sunt alese cu mare grijă pentru a satisface și cele mai pretențioase și prețioase inimi.

Minunată și de suflet această casă în inima naturii. Vă invităm să îi treceți măcar o dată pragul ca să vă convingeți. Cu siguranță veți mai reveni. sursa fotografii – facebook site 

Comments

  1. Simona says:

    Si noi am avut nunta acolo. Privelistea este extraordinara, locatia in sine ar mai avea nevoie de ceva renovari, camerele au un usor iz comunist. Cat despre proprietari, sunt multumiti sa pastreze serviciile la un nivel minim, nu ar strica sa mai ridice putin stacheta. In rest, numai de bine:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *