Taverna Pietrei Craiului- un loc de poveste pentru nunți în aer liber

August 17, 2015 - Locuri de petrecut

Dorești o nuntă înmiresmată de aer proapat și rece de munte? Avem o sugestie tare faina pentru tine și extrem de accesibilă pentru cei din zona București- Prahova. La poalele Munților Piatra Craiului se găsește cabana Taverna Pietrei Craiului, situată în zona de tampon a Rezervației Pietrei Craiului, la doar 2 km de orașul Zărnești pe drumul care duce spre Plaiul Foii. Cabana Taverna Pietrei Craiului organizează nunți, botezuri sau petreceri private. Taverna Pietrei Craiului  vă poate pune la dispoziție întreaga cabană și un peisaj de vis, un personal primitor și specializat, precum și o atmosferă plăcută și deosebita departe de agitatia și încărcătura zonelor aglomerate.

Peisajul montan este superb. Oaspeţii de la Taverna Pietrei Craiului pot practica alpinism, călărie şi drumeţii în regiunea sălbatică din jur. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească. Afara loc de grătar, foișor cu vedere spre munte, terasă cu vedere panoramică. Așadar vă invităm la munte să savurați frumusețea naturii!  Încă o dată vă spun că priveliștea este una de vis. Sper că pozele alăturate să vă stărnească interesul pentru mirifica zona a Pietrei Craiului.

Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (26) Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (19) Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (14) Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (1) Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (15)

Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (23) Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (27)

Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (17) Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (18)   Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (20) tpc-nig (1) tpc-nig (2) tpc-nig (3) tpc-nig (4) Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (25)    Taverna_Pietrei_Craiului_nuntaingradina (28)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *