Pahare de nuntă delicat decorate pentru nunți fine în aer liber

June 22, 2015 - Idei pentru nunți faine

Astăzi ne ocupăm de pahare de nuntă delicat decorate pentru nunți fine în aer liber. Nu știu de ce, dar îmi sună extrem de romantic și special. Salutul de la începutul evenimentului este marcat de aceste frumoase pahare de nuntă care spun povești frumoase despre voi. Chiar dacă nu vă vine să credeți și nu acordați prea multă importanță acestui mic detaliu, paharele de nuntă reprezintă cartea voastră de vizită.

pahare miri-nunta in gradina (1)

Paharele de nuntă pot fi foarte frumoase și delicat decorate cu ață de iută, pânză de sac, flori din hârtie, dantelă sau panglici colorate. Paharele de nuntă pot fi decorate în tematica evenimentului, potrivite pentru nunți rustice, în grădină sau pe malul mării. Cu puțină inspirație pot rezulta niște modele foarte interesante. Aceste decorații sunt usor de realizat, și de aceea poți accesoriza chiar tu paharele mirilor și ale nașilor. Noi am pregatit pentru voi 20 de idei fine pentru a avea nite pahare de nuntă cu totul speciale.

Pahare personalizate pentru miri realizate de Handmade Events.

Vezi mai multe modele aici.

pahare HME-nunta in gradina (1) hme

Nouă ne-au plăcut toate, dar în special cel decorat cu floarea miresei. Atât de fin, natural, delicat încât îți vine să nu-ți mai iei ochii de la el. Pe bune! 🙂 [sursa imagini]

pahare miri-nunta in gradina (5) pahare NIG pahare miri-nunta in gradina (2) pahare miri-nunta in gradina (3) pahare miri-nunta in gradina (4)   pahare miri-nunta in gradina (6) pahare miri-nunta in gradina (7) pahare miri-nunta in gradina (8) pahare miri-nunta in gradina (9) pahare miri-nunta in gradina (10) pahare miri-nunta in gradina (11) pahare miri-nunta in gradina (12) pahare miri-nunta in gradina (13)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *