Pentru nunțile de toamnă: Nu uitați de pături pentru serile racoroase

August 17, 2015 - Idei pentru nunți faine

Vine toamna bine-mi pare! Iubesc nunțile de toamnă!  De vreo câteva zile vă tot prezint inspirație pentru nunțile de toamnă: Inspirație pentru nunțile de toamnă – placecarduri din mereBuchet de mireasă cu trandafiri roșii, crizanteme, garoafe și daliiO nuntă toamna cu porumb copt și popcorn barMarsala- culoarea perfectă pentru o nuntă toamna.

Vorbeam de lup și lupul la ușă! Astăzi am avut parte în București de o zi tare mohorâtă, dar asta nu ne oprește să încetăm a ne gândi și a adăuga pe lista cu to do lucrurile ce au mai rămas de făcut până la nuntă. Aveți nunta toamna, în grădină? Chiar dacă ziua aveți parte de un soare cald care să vă mângâie fețele vesele, nu uitați de pături pentru serile răcoroase. Dacă sunt în aer liber, la munte sau la mare, acest accesoriu este indispensabil atât pentru nunțile de primăvară (lunile mai si iunie)  cât și pentru nunțile de toamnă ( lunile septembrie și octombrie). Sunt tare haioase, și se încadrează excelent în decor. Atmosfera creată de voi este foarte confortabilă și nu ar trebui sa li se pară nimpnui deplasat. Oricît de bine s-ar simți invitații, frigul poate crea neplăceri, așa că este mult mai important să le aveți decât să nu fie prin preajmă. Enjoy!  [sursa imagini]

paturi-nig (1) paturi-nig (2) paturi-nig (3) paturi-nig (4) paturi-nig (5) paturi-nig (6) paturi-nig (7) paturi-nig (8) paturi-nig (9) paturi-nig (10) paturi-nig (11) paturi-nig (12) paturi-nig (13) paturi-nig (14) paturi-nig (15) paturi-nig (16) paturi-nig (17) paturi-nig (18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *