Casa Vlăsia, un loc născut din dragoste pentru frumos aproape de București

September 2, 2016 - Locuri de petrecut

Casa Vlăsia este un loc născut din dragoste pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Un han ca odinioară, înconjurat de păduri și de lacuri, dar suprinzător de aproape de București. Grija și dragostea pentru natură se regăsesc și în modul în care am gândit hanul și clădirile care compun ferma. Din dorința de a redescoperi gusturile tradiționale, aici vei găsi propria lor fermă, grădina de legume, livezi și viță de vie, toate crescute cu grijă și din pasiune pentru spiritul autentic românesc.

casa vlasia nunta in gradina (1)

Astfel, meniul cuprinde doar feluri de mâncare tradițională preparate cu gijă și cu atenție la detalii de către maeștrii noștri bucătari. Fie că e vorba despre zacuscă făcută din legume crescute în grădina proprie, de o friptură delicioasă sau de sărmăluțele în foi de viță de vie, mâncarea pe care o găsești la Casa Vlăsia te va purta printr-o adevărată aventură gastronomică.

casa vlasia nunta in gradina (2)

Te îndrum să le treci pragul și să petreci un weekend minunat sau chiar cel mai frumos eveniment din viața ta.

casa vlasia nunta in gradina (3) casa vlasia nunta in gradina (4) casa vlasia nunta in gradina (5) casa vlasia nunta in gradina (6) casa vlasia nunta in gradina (7) casa vlasia nunta in gradina (8) casa vlasia nunta in gradina (9) casa vlasia nunta in gradina (10) casa vlasia nunta in gradina (11) casa vlasia nunta in gradina (12) casa vlasia nunta in gradina (13) casa vlasia nunta in gradina (14) casa vlasia nunta in gradina (15)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *