Inspirație pentru o nuntă cu flori de bumbac 100%

July 28, 2015 - Idei pentru nunți faine

“Căldură mare, monșer!”. Pentru a ne răcori nițel și a ne pregăti pentru nunțile de toamnă ce se apropie cu pași repezi, am adunat ceva inspirație pentru o nuntă cu flori de bumbac. Așadar, pe o vremea ca asta, alegem bumbac 100 % .

Dacă mai aveam vreo fărâmă de îndoială despre cât de mult mă fascinează orice idee care poate avea legătură cu nunțile, acum s-a spulberat! De la amenajare grădinii, florile de pe mese, buchetul de mireasă,  până la invitații și mărturii, toate îmi încântă simțurile și privirea.

bumbac-nunta in gradina (1)

Nunțile prezentate aici, pe nuntaingradina.ro înseamnă inovație și mai înseamnă și… senzație. Astăzi vă propun o nuntă cu flori de bumbac. Deși seamănă foarte bine cu un ghemotoc de vată, veți vedea cât de frumos și delicat poate arăta floarea de bumbac atunci când este integrată creativ într-un aranjament floral. Dacă ai nunta în aer liber, alege un aranjament cât mai natural: flori de câmp, flori de bumbac, trandafiri, crengi combinate cu materiale naturale: sac și sfoară de cânepă.

Bumbacul este la mare căutare și a dat naștere unui adevarat trend atunci când discutam despre evenimente cu tematică. Folosită de foarte mult timp pentru decorațiuni deosebite, floarea de bumbac înobilează orice aranjament floral. Fiind de culoare albă, puteți să alegeți restul florilor într-o culoare vibrantă, tare, puternică: galben, albastru, mov, verde sau roșu. Contrastul intens, viu, va da un aer modern decorului. Foarea de bumbac este potrivită nunților elegante, sofisticate, însă poate avea și un aer boem, vintage sau chiar rustic… potrivite perfect nunților de toamnă. În acest caz, combinațiile cu nuanțe de maro, bej, piersică sau roz pudrat sunt cele mai apreciate. Dacă visezi și tu la o nuntă înfrumusețată de ghemotoace pufoase și albe de bumbac, atunci articolul aceasta este pentru tine! Enjoy! [sursă imagini]

bumbac-nunta in gradina (2) bumbac-nunta in gradina (3) bumbac-nunta in gradina (4) bumbac-nunta in gradina (5) bumbac-nunta in gradina (6) bumbac-nunta in gradina (7) bumbac-nunta in gradina (8) bumbac-nunta in gradina (9) bumbac-nunta in gradina (10) bumbac-nunta in gradina (11) bumbac-nunta in gradina (12) bumbac-nunta in gradina (13) bumbac-nunta in gradina (14) bumbac-nunta in gradina (15) bumbac-nunta in gradina (16) bumbac-nunta in gradina (17) bumbac-nunta in gradina (18) bumbac-nunta in gradina (19) bumbac-nunta in gradina (20) bumbac-nunta in gradina (21) bumbac-nunta in gradina (22)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *