Prăvălia cu invitaţii: Din dragoste pentru handmade by Anda Niculae

February 22, 2014 - Invitații nuntă & botez

Începem ziua cu o cafea bună şi cu o nouă descoperire: Prăvălia cu invitaţii. Am scotocit prin toate colţişoarele şi după ce am vazut atât de multe lucruri frumoase, ne-am gândit că trebuie neapărat să facem cumva să aflăm povestea acestor minunate invitaţii lucrate cu atâta migală şi pasiune. 🙂

Anda Niculae este o persoană foarte deschisă și prietenoasă,  acceptând imediat invitația noastră  de a vorbi despre prăvălie și lucrurile create din dragoste pentru handmade.

Când s-a lansat Prăvălia cu invitaţii?

Prăvălia cu invitaţii a luat naştere în 2012 cu multă forţă de muncă, pasiune şi încredere că îşi va atinge scopul, pe care îl veţi descoperi în rândurile de mai jos :).

pravalia (4)

Care e povestea din spatele Prăvălia cu invitaţii?

În spatele prăvăliei se află o persoană pe care a sprijinit-o cea mai importantă fiinţă din viaţă ei şi anume: mama. Pe această cale doresc să îi mulţumesc pentru că niciodată nu m-a lăsat să renunţ la un vis sau orice demers început. Doar ce terminasem facultatea, studiasem publicitatea şi mă pasiona ideea de promovare a produselor în mediul online. Pentru că mama creează alte lucruri handmade ce ţin de nuntă şi botez (diverse accesorii), a “scăpat” o vorba şi mi-a spus că ar fi frumos dacă am introduce invitaţii. Eu sunt o persoană pretenţioasă la gusturi şi am eliminat din prima invitaţiile standard comandate din afară. Uitându-mă pe youtube la modele internaţionale, am descoperit o maşinuţă interesantă: o presă cu care puteai face multe lucruri pe carton. Atunci a fost momentul în care am spus că vreau să fac şi eu aşa ceva. M-au ajutat părinţii şi mi-am putut-o cumpără de pe ebay, iar norocul meu a fost că am primit şi 6 forme gratuit cu ajutorul cărora a început “distracţia” şi au luat naştere primele modele.
Îmbinat totul cu ceea ce acumulasem în facultate, am încercat să am un nume atrăgător şi uşor de reţinut :). Sper că mi-a ieşit.

pravalia (1)

Ce te inspiră atunci când creezi?
Sincer va spun, le visez noaptea. Îmi place atât de mult ceea ce fac încât nu mă pot odihni nici în somn. Creierul meu este mereu activ, iar dacă am şi puţin zumzet prin preajma (muzică, radio, tv) sunt de neoprit :).

pravalia (3)

În cât timp este gata o comandă de invitaţii handmade?

Durata unei comenzi pleacă în primul rând de la modelul ales de către viitoarea mireasă, numărul de invitaţii şi dificultatea de execuţie. Am avut momente în care am făcut 200 de invitaţii în 16 ore sau 100 de invitaţii în 4 zile. Totodată, alt factor în ceea ce priveşte durata îl reprezintă comenzile la care lucrez în momentul în care mă mai contactează cineva. În caz de urgenţă, se pot strecura fără nicio problema 🙂 

pravalia (6) pravalia (2)

Ce mai puteţi oferi clienţilor care vor să lucreze cu voi?

În primul rând eu ofer prietenia mea fiecărei persoane. Nu îmi place să mă “dumneavoastresc”, îmi place să fiu prietenoasă şi să mă arăt aşa cum sunt. Pot să spun că multe cliente mi se adresează cu apelative drăguţe, chiar şi “iubita”. Practic o comandă decurge că şi cum ai face-o cu una din prietenele tale.
În al doilea rând, sunt deschisă oricăror propuneri. Reinterpretez modelele mele, schimbăm culori, personalizăm, iar înainte să încep comandă trimit poză cu modelul în timp ce îl creez, dar şi rezultatul final, după care aştept ok-ul. Totodată, fac şi plicuri de bani, mărturii, meniuri, numere care să se asorteze pe tematică. 

Şi, nu în ultimul rând, ideea de bază de la care am plecat a fost calitate-preţ şi faptul că nu trebuie să ai o groază de bani că să îţi permiţi handmade. (sunt percepute că fiind scumpe, eu vreau să destram acest mit 🙂

comanda meniuri si plicuri botez plicuri movulii

pravalia (5)    pravalia (7)       

Contact
Prăvălia cu Invitaţii
Websitepravaliacuinvitatii.wordpress.com
Facebookhttps://www.facebook.com/pravaliacuinvitatiihandmade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *