Invitații personalizate pentru nuntă sau botez by Asiris Atelier

March 26, 2014 - Invitații nuntă & botez

Adriana Seculin este artizanul din spatele brandului Asiris Atelier. In atelierul ei, creează de dimineață până seară papetărie personalizată pentru nuntă sau botez, materiale de promovare unicat, felicitari, cadouri.

aris invitatii (1)

Atrasă din copilărie de universul magic al hârtiei şi al culorilor, ea a descoperit că poate transforma pasiunea într-un business de succes. Miza este esteticul, iar clienţii sunt oameni care pun preţ pe autentic. Uneori, mirii sunt cei care vin cu sugestii, iar rezultatul poate fi sursă de insipiraţie altora: invitaţii cu teme vintage-evantai, romantice în roz şi gri perlat sau scăldate în lumina florii-soarelui. Toate pentru a aduce emoţie şi surâs pe chipul oaspeţilor şi al gazdelor!

aris invitatii (2)

Când s-a lansat Asiris Solutions?
Înfiinţată în 2003 ca agenţie de publicitate, Asiris Solutions a intrat pe piaţa felicitărilor şi a invitaţiilor handmade în 2005. În prezent, firma administrează şi magazinul online www.asiris.ro, lansat în 2007.

aris invitatii (3)

Care e povestea din spatele invitațiilor Asiris Solutions?
Serviciile de papetărie personalizată sunt o noutate pe piaţa autohtonă pentru că românul nu are încă o cultură a unicului, a diferitului. Noi ne-am propus să aducem o notă de originalitate evenimentelor speciale din vieţile clienţilor noştri şi am reuşit. Dovadă stau caldele aprecieri pe care le primim pentru materialele realizate. Atunci, uităm de oboseală şi de griji!

aris invitatii (4)

În cât timp este gata o comandă de invitaţii?
După ce clientul şi-a dat acordul asupra formei finale a machetei ce urmează să fie tipărită, invitaţiile vor fi gata în 5-10 zile. Noi păstrăm mereu stocuri de cartoane şi materiale pentru a putea răspunde în timp util cererii clienţilor. Ni s-a întâmplat să primim comenzi “de azi pe mâine”, în special pentru botezuri, şi le-am făcut faţă cu brio. Nu am pretins costuri suplimentare tocmai pentru că ştim prin ce trec mămicile, care sunt extrem de stresate în preajma unui astfel de eveniment.

aris invitatii (5)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?
Oferim în primul rând sfaturi şi abia apoi obiecte handmade făcute cu dragoste şi atenţie. Lista este foarte generoasă: carduri de aşezare sau mulţumire, cutii de mărturii, numere de masă, meniuri de nuntă, tablouri de aşezare, afişe, etichete pentru mărturii, candy-bar sau cadouri, plicuri de bani, suporturi pahare, magneţi, seturi cadou, felicitări, litere decupate, bannere…orice presupune carton, lipici, personalizare şi bucurie de a lucra! 🙂

aris invitatii (6) aris invitatii (7) aris invitatii (8) aris invitatii (9) aris invitatii (10) aris invitatii (11) aris invitatii (12) aris invitatii (13)

 

Contact
Asiris Atelier
Persoana contactAdriana Seculin
Websitewww.asiris.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/Asiris.ro
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *