Invitații Handmade- Îmbieturi by Mara și Roxana

February 21, 2014 - Invitații nuntă & botez

În fiecare zi căutăm oameni minunați, pasionați de ceea ce fac, plini de idei și scenarii pentru o nunta ALTFEL … Este minunat când vezi ca starea ta de bine oglindeşte lucrurile și oamenii din jurul tău. I-am căutat și i-am găsit. Astăzi vorbim cu Mara și Roxana, despre Îmbieturi pasiunea lor pentru handmade care s-a născut din întamplare, în locul și la momentul potrivit…

Care e povestea din spatele invitațiilor Îmbieturi?

Proiectul Îmbieturi s-a nascut odată cu nunta prietenei și colaboratoarei Roxana Timoftei, actualmente Moșoiu. Pe vremea aceea ( 2012) nu știam ca aceasta va fi calea și că ne vom dori să mergem mai departe cu crearea invitațiilor și accesoriilor de nunta ALTFEL.  Am dorit doar să facem ceva special și diferit pentru nunta ei, ceva ce nu gasești înca la noi sau la prea promovatele targuri de profil.

imbieturi (8)

După acest eveniment, unde am creat cam tot, de la invitații, la florile de piept și omuleții de pe tort, totul a decurs normal. Am început să facem nunți și altora, prieteni apropiați pentru început, care văzând ce am realizat pentru nunta Roxanei, și-au dorit să ne punem rotițele creative în mișcare și pentru evenimentele lor. Am organizat chiar și o petrecere de botez cap – coada, de atunci.

imbieturi (1)

Ce te inspiră atunci când creezi?

Invitațiile și printabilele Îmbieturi pornesc simplu, inspirate din visele și dorințele fiecarui cuplu în parte, cu tematici diverse: marina, de vara, cu motive tradiționale romanești, orientale, etc. Cel mai frumos este faptul ca fiecare în parte își poate lăsa amprenta personala asupra lor. Noi îi ajutăm doar să își strângă ideile într-o invitație creativă și originală.

imbieturi (4)

În cât timp este gata o comandă de invitații handmade?

Ideile noastre pornesc în general de la fiecare persoană care ne calca pragul și ne cere invitații pentru evenimente. Le cream “dupa chipul și asemanarea” fiecarui client în parte: vesele, jucăușe, sobre, elegante etc. Ne inspira foarte mult fericirea și acea sclipire din ochii tinerilor logodiți, care viseaza la nunta de vis ( în special ele) și vor ca visul sa pornească de la invitații.

imbieturi (6)

 

În funcție de cerințele fiecaruia, noi avem raspunsul creativ. Printat și împachetat frumos, el vine în aproximativ o saptamana din momentul începerii colaborarii sau fix atunci cand este nevoie de el! Depinde foarte mult de cerintele fiecaruia și de timpul alocat creatiei. Dupa cum se știe, inspiratia nu este ca rezolvarea unei probleme de matematică și nu vine cum ai bate din palme. Oricum, încercăm în cea mai mare parte sa ne pliem programului fiecarui client, astfel încat totul sa decurga cât mai bine. Cu toții știm cât de stresant este să organizezi un eveniment, în mod special cel mai important din viață, deci, atât ar trebui, să ai probleme încă de la invitații.

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Îmbieturile ( căci aceasta este denumirea regională pentru “invitații”) sunt cartea de vizită a nunții. De la ele pornește practic totul. De aceea noi propunem și crearea meniurilor, numerelor de mese, place cards-urilor si a mărturiilor, pentru a fi în aceiași familie cu invitațiile, formând un eveniment coerent de la cap la coada. Cateodata ne place sa ne bagam nasul și la amenajarea locației, de ce nu?

imbieturi (9)

Sperâm în continuare să avem parte de clienți deschisi la ideile noastre creative, ca până acum și să nu ducem lipsă de inspirație ca să putem să îi fericim pe cei mai multi dintre ei.

imbieturi (10)

Contact
Îmbieturi - atelier de invitatii personalizate
Persoana contactMara și Roxana
Websiteimbieturi.blogspot.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Imbieturi/397815793678550

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *