Love in action: Invitații și accesorii pentru petreceri handmade

February 22, 2014 - Invitații nuntă & botez

Când s-a lansat Love in action şi care este povestea voastră?

Love in action a luat naştere din dragoste. Totul a început la nuntă noastră când am dorit să ne implicăm noi, în cât mai multe detalii. Astfel, am optat pentru a ne face noi invitaţiile, dorind să fie cât mai personale. Am reuşit acest lucru şi în momentul în care am început să le împărţim, toată lumea ne întreba de ce nu mergem şi mai departe de atât, de ce să nu realizăm invitaţii şi pentru alţii? Cred că aprecierile celor din jur au dat start-ul pentru ideea de „Love in action”. Trebuie să spun că de atunci, modelul de invitaţie cel mai solicitat este chiar modelul realizat pentru nunta noastră.

love in action (1)

Cum procedaţi: tema invitaţiilor o alege clientul şi voi doar “executaţi”? Sau îl şi consiliaţi pentru un rezultat cât mai bun?

Îmi plac foarte mult clienţii care doresc să îşi personalizeze invitaţiile. Pentru început discutăm care este tema nunţii lor, ce stil de invitaţie şi-ar dori (simplu, elegant, vintage, glomorous), care sunt culorile pe care ar vrea să ne axăm şi încercăm să găsim varianta perfectă pentru fiecare pereche de miri. Am avut şi experienţe încare mirii au venit cu toate ideile şi dorinţele „pregătite”, dar când au văzut un model pe care l-am creat cu o altă ocazie s-au răzgândit şi nu au mai ţinut cont de nimic. Şi-au dorit modelul respectiv!

love (3)

Cred că invitaţiile de nuntă personalizate în funcţie de caracterele şi pasiunile mirilor sunt cu adevărat deosebite şi au acea încărcătură care poate transmite oaspeţilor mai mult decât o simplă invitaţie la un eveniment!

love in action (3)

În cât timp este gata o comandă de invitaţii? Am văzut pe site că aveţi şi diferite accesorii pentru petreceri…
O comandă pentru invitaţii poate fi gata în aproximativ 3 săptămâni. Recunosc că îmi place să comand materialele puţin mai devreme, vrând să fiu sigură că toate lucrurile vor decurge conform planului.
Da, am început să realizez şi accesorii pentru petreceri (diverse etichete, bannere, ghirlande, accesorii pentru photobooth). Cred că un eveniment poate avea mult mai mult „succes” dacă ne ocupăm atent şi de aceste detalii.

love (2)

Invitaţiile ajung ( presupun) peste tot în ţară. Care sunt zonele pe care le puteţi “acoperi”?

Invitaţiile pot ajunge oriunde, această este cea mai mică problema. Am avut clienţi şi din alte ţări: Spania, Italia, Norvegia, Danemarca. Chiar dacă nu reuşim să ne întâlnim niciodată în persoană, de fiecare dată se creează o legătură puternică între noi şi uneori, chiar şi adevărate relaţii de prietenie.

love (1)

love in action (4)

love in action (5) love in action (8)    love in action (7)  

Contact
Websiteloveinactionhandmade.wordpress.com
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Love-in-action/497889986913573
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *