Petite Coco- Prima casă de modă pentru bebeluşi

October 21, 2014 - De purtat

Petite Coco este prima casă de modă de lux din Romȃnia destinată exclusiv bebeluşilor şi copiilor cu vȃrste pȃnă la cinci ani. Sub sloganul “Prima mea ţinută de ocazie”, Petite Coco îşi propune să aducă o abordare originală în moda pentru copii, dezvoltȃnd colecţii de haine caracterizate de materiale preţioase, croieli inedite şi accesorii îndrăzneţe. Vedeta lansării de astăzi a fost o rochiţă cu trenă şi cristale Swarovski în valoare de 1000 euro, purtată de Izabela, în vârstă de numai 1 an și 7 luni. (Bucureşti, 5 mai 2011)

rochie-fete-voal-matase-jasmine
Pietre Swarovski, rochiţe cu trenă sau cu jucării la purtator, costume din catifea și jabouri din dantelă, Sherlock Holmes sau Micul Elvis sunt cȃteva dintre propunerile pe care Petite Coco le aduce pentru prima ţinută de ocazie a unui bebeluş. Dedicată în mod special trusoului pentru botez, casa de modă vine cu o colecţie ingenioasă de hăinuţe prin care părinţii sau naşii pot aduce un plus de originalitate şi glamour la cel dintȃi eveniment important din viaţa celor mici.
“ Ideea unui atelier de creaţie dedicat bebeluşilor şi copiilor foarte mici a venit de la părinţi. Tot mai mulţi îşi doreau ţinute speciale, hăinuţe unicat, abordări amuzante sau sofisticate pentru diverse momente importante din viaţa celor mici: botez, petrecere de Crăciun, aniversări. Aşa că ne-am gȃndit la ipostaze cu totul şi cu totul noi pentru copii şi astfel s-au născut primele colecţii Petite Coco”, spune Manuela Drâmbă, Responsabil marketing și vânzări, Petite Coco.

Costum-baiat-Toulouse

Conceptul de bază al creaţiilor Petite Coco este îmbinarea dintre o poveste sau un personaj cu utilizarea unor materiale foarte fine, folosite, de regulă, pentru ţinutele de ocazie ale adulţilor: mătase naturală, dantelă, catifea, pietre preţioase şi accesorii scumpe. Introducerea în prezentarea de modă de azi a fost facută de povestea Alice în Țara Minunilor, accentul fiind pus, firește, pe hăinuțe.

Ȋn atelierele de creaţie se lucrează, în cea mai mare parte, cu ţesături naturale, moi şi plăcute la atingere. Atȃt căptuşelile cȃt şi materialele pentru exterior sunt selectate cu grijă pentru a nu irita pielea sensibilă a copiilor. Accesoriile sunt, de asemenea, aplicate în zone în care nu deranjează copilul şi din care nu pot fi smulse şi înghiţite de către cei mici.

Costum-baiat-Berlioz

Glamour şi personaje celebre în miniatură
Majoritatea ţinutelor Petite Coco sunt în culori pastelate de ivoire, crem, roz, verde pal şi turcoaz, dar se folosesc şi culori sau combinaţii puternice, precum roşu, roşu cu gri, verde intens, grena sau bleumarin. Hăinuţele sunt deseori inspirate din epoci trecute, cu manşete de dantelă la cămăşile băieţeilor, cu jabouri şi pălării interesante sau cu rochii de prinţese pentru fetiţe.
“Nu ne sfiim să folosim şi accesorii interesante -pene, broşe, cristale Swarovski, paiete şi aplicaţii din broderie, pasmanterii, nasturi sau ocheți metalici. Fiecare sezon va aduce colecţii noi, cu ţinute complete, iar părinţii sunt liberi să dea curs propriei imaginaţii pe care noi o putem transforma în realitate.” – Ioana Jalba, Director Creație Petit Coco.
La capitolul originalitate, Petite Coco vine cu primele ţinute tematice pentru botez. In colecţia casei de modă se regăsesc primul costumaş de muşchetar pentru bebeluşi, cel mai mic costum de detective – celebrul Sherlock Holmes-, ţinuta de scenă în miniatură a lui Elvis, ţinuta lui Napoleon, Minnie Mouse, Cleopatra şi alte personaje celebre.
Vedetele colecţiei de prezentare au fost primul costumas si prima rochiţă cu jucării la purtător (jucării detaşabile) şi o rochiţă cu trenă şi cristale Swarovski în valoare de 1000 euro, purtata de Izabela, in varsta de numai 1 an si 7 luni.

costum-elegant-matase-baiat-albastru

Show-room în Bucureşti şi magazin online
Atelierul de creaţie vestimentară Petite Coco are un show-room deschis în Bucureşti, pe strada Constantin Daniel nr.4, în care vizitatorii pot descoperi şi achiziţiona ţinute deja create sau în care pot solicita costume unicat sau customizate. Casa de modă colaborează şi cu o serie de magazine din capitală, unele dintre ţinutele create fiind expuse la Bucureşti Mall, Centrul Comercial Cocorul şi în Unirea Shopping Center.  Petite Coco a lansat de curând şi site-ul său oficial, www.petitecoco.ro, urmȃnd ca acesta să fie tradus în mai multe limbi şi să aibă integrat şi un magazin online pentru hăinuțele de botez.

costum-matase-alb-baieti DSC_2073-EDIT DSC_7262-edit   rochita-eleganta-tul-plisat-fetite Rochita-ocazie-fetite-1001-volane-petite-coco salopeta-matase-fetite-salvari-turban-baieti salvari-matase-copii-petite-coco

Contact
Petite Coco
Persoana contactManuela Drâmbă
Websitewww.petitecoco.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/Petite.Coco.Ceremonie
Telefon
Email

Comments

  1. Intradevar sunt frumoase creatiile lor. Pozele in special sunt foarte reusite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *