Invitații-portret pentru nuntă sau botez by My Petite Giraphe

March 26, 2014 - Invitații nuntă & botez

Alina Giorgiana Neag este Owner & Creative Art Director la OneGiraphe, si nu demult, împreuna cu Paula Duță au dat viață unui nou proiect: My Petite Giraphe- invitații portret pentru nuntă sau botez personalizate  cu protagoniști în diferite ipostaze caracteristice lor, acompaniați de animăluțe sau obiecte de suflet.

My Petite Giraphe (1)

Când s-a lansat My Petite Giraphe ?

My Petite Giraphe a luat viață acum un an când clienții mei îmi cereau invitații de nuntă și botez. Am decis să împart cele două categorii pentru o mai buna funcționare a serviciilor .

My Petite Giraphe (3)

Care e povestea din spatele  invitațiilor My Petite Giraphe ?

La început am fost singură în acest proiect, însă după puțin timp am descoperit-o pe Paula Duță. Am fost surprins placută să văd cât de creativă este și ce mână minunată de lucru are. Întrucat ne plac cadourile și lucrurile personalizate, am propus să venim cu ceva nou pe piața din Romaniainvitații portret cu mirii în diferite ipostaze caracteristice lor, acompaniați de animăluțe sau obiecte de suflet.

My Petite Giraphe (2)

Am observat că și în Romania a intrat stilul de nuntă în aer liber, cu lucrușoare handmade, și atunci m-am gândit că cel mai de efect lucru ar fi invitația, care ar trebui să fie ca și o invitație la spectacol, să te invite la un ‘show’ de nuntă cu adevărat fantastic și unic. Așa că felicitările noastre o iau un pic înainte,  divulgând mici detalii despre eveniment, surprinzând astfel invitații și făcându-i nerabdatori până la data cu pricina. 🙂

My Petite Giraphe (4)
În cât timp este gata o comanda de invitatii create de voi?

My Petite Giraphe are nevoie de un scurt brief despre nunta mirilor, înainte de a începe schița de invitație. Recomandăm ca mirii să organizeze din timp felicitarile, cum altfel este normal, cu cel puțin jumătate de an înaintea marelui eveniment. Ne intereseaza, unde are loc nunta, ce rochie și coafură are mireasa, cu ce se îmbraca mirele, ce temă și culori vor fi folosite, lucruri/ accesorii favorite, animale de companie, etc. Pe baza acestor informații Paula Duță, schițează portretul mirilor în culoare, prețul fiind calculat în funcție de complexitatea detaliilor.

La sfârșit, mirii pot decide dacă își vor personaliza și printa singuri invitația, sau dacă noi îi vom ajuta până la capăt. Mirii vor primi varianta originală a picturii pentru a putea fi înrămată ca și amintire a celei mai frumoase zi din viața lor!

My Petite Giraphe (5)

De ce invitații de nuntă unicat?

Invitațiile standard de nuntă, sunt vândute în mii de exemplare, nunta nefiind una unicat. Mi s-a întâmplat să primesc în același an, același model de invitație de nuntă de doua ori! Mmm neinspirat, nu?

Așadar, așteptăm să pictăm cât mai multe povești frumoase în invitațiile noastre, și să facem cât mai multe nunți speciale! Nu uitați : cumpărând invitații de nuntă de la noi, susțineți artiștii în viață! 🙂

My Petite Giraphe (6)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

My Petite Giraphe împreună cu Paula Duță, oferă invitații pentru nuntă și botez, felicitări de sezon atât în format digital cât și print. 

  My Petite Giraphe (7) My Petite Giraphe (8) My Petite Giraphe (9)

 

Contact
My Petite Giraphe
Persoana contactAlina Giorgiana Neag
Facebookhttps://www.facebook.com/MyPetiteGiraphe
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *