Inspirație pentru nunțile de toamnă – placecarduri din mere

August 17, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nunțile de toamnă nici nu au început și noi suntem plini de idei! Vă mai amintiți de o nuntă de toamnă cu mere- Un decor simplu și frumos ce umple mese, sufletele și ochii de culoare și naturalețe? În completarea aceleași teme, vă propunem placecarduri din mere pentru fiecare invitat. Sunt tare faine, de sezon și pline de culoare. Opțional, merele le poți face coapte, caramelizate sau trase în ciocolată. Indiferent de ce alegere faci, vor atrage priviri și vor fi adevarate tentații culinare.

Nunțile la început de toamnă sunt (toate) superbe, vremea încă e bună de stat afară, soarele nu mai arde așa tare, e plăcut să stai și sa petreci timp prețios cu oamenii dragi. Nunțile de toamnă în grădină sunt pline de culoare și sunt de o frumusețe aparte! Nu mai ai nevoie de nimic: natura este perfectă așa cum este ea și poate crea decorul și ambientul desăvârșit! Enjoy!  [sursa imagini]

mere-nig (1) mere-nig (2) mere-nig (3) mere-nig (4) mere-nig (5) mere-nig (6) mere-nig (7) mere-nig (8) mere-nig (9) mere-nig (10) mere-nig (11) mere-nig (12) mere-nig (13) mere-nig (14) mere-nig (15)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *