Buchete de toamnă pline de culoare

April 20, 2016 - Idei pentru nunți faine

Pentru că fiecare anotimp are paleta sa cromatica specifică, astăzi vă propun buchete de toamnă pline de culoare pentru mirese ce iubesc și se inspiră din natură. Culorile sunt în general puternice: galben , roșu, albastru alături de violet, verde închis sau maro.

Toamna vestește sfârșitul verii în nuanțe de sezon de la portocaliu la chihlimbar, la roșu vișiniu și nuanțe maronii. Buchetele de toamnă sunt bogate și pline de culoare, cu nuanțe naturale de pământ și texturi luxuriante. Îmi plac buchetele fin lucrate, dar care au în același timp și o fărâmă de sălbăticie în toată povestea lor. Să inspire cât mai mult o stare a naturii nelucrate, netransformate de mâna omului în totalitate!

Vă invit să savurați toată această colecție minunată de buchete de mireasă și nu uitați de concursul organizat de MayFlowers, în cazul în care alegeți aranjamentele florale create de ei. Enjoy! [sursa imagini]

TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (1) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (2)  

TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (6) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (7) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (8) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (9) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (10) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (11) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (12) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (13) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (14) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (15) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (16) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (17) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (18) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (19) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (20) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (21) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (22) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (23) TOAMNA-NUNTA IN GRADINA (24)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *