Idei pentru o nuntă de toamnă în aer liber

September 24, 2015 - Idei pentru nunți faine

A sosit vremea iubirilor de toamnă, a nunților în aer liber pline de soare cald, palid, cu iarba încă verde, cu zile mai scurte și seri lungi… și un pic mai răcoroase. O nuntă de toamnă în aer liber începe în miezul zilei .. și se termină dimineața. Le ador! Așa e Septembrie! Plină de culoare și parfum! Cei ce au ales o nuntă de toamnă le arătăm cât de fine și delicate pot fi decorurile de nuntă, și cât de frumos curge lumina peste tot și toate…

Culorile toamnei abundă de peste tot: natura este de caramel, roșu aprins, galbenă sau verde… iar această superbă paletă cromatica te poate inspira și pe tine în alegerea decorului. Cu mere, struguri, flori de grădină și câțiva bostani în diferite forme și culori poți face niște decoruri superbe.

toamna-nunta in gradina (1)

Să ne bucuram de aceste zile minunate, de firele de iarbă, de natură…. Soarele, dragul de el, tot ce atinge prinde viață! [sursa imagini]

toamna-nunta in gradina (2) toamna-nunta in gradina (3) toamna-nunta in gradina (4) toamna-nunta in gradina (5) toamna-nunta in gradina (6) toamna-nunta in gradina (7) toamna-nunta in gradina (8) toamna-nunta in gradina (9)    toamna-nunta in gradina (11) toamna-nunta in gradina (12) toamna-nunta in gradina (13) toamna-nunta in gradina (14) toamna-nunta in gradina (15) toamna-nunta in gradina (16) toamna-nunta in gradina (17) toamna-nunta in gradina (18)

toamna-nunta in gradina (20) toamna-nunta in gradina (21) toamna-nunta in gradina (22) toamna-nunta in gradina (23) toamna-nunta in gradina (24) toamna-nunta in gradina (25) toamna-nunta in gradina (26) toamna-nunta in gradina (27) toamna-nunta in gradina (28)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *