O nuntă toamna cu porumb copt și popcorn bar

August 7, 2015 - Idei pentru nunți faine

Să vă prezint o imagine absolut de vis: o zi caldă de septembrie numai bună de sărbatorit o nuntă toamna cu porumb copt și popcorn bar. Dacă pentru nunțile de vară lemonade bar este la mare căutare (vezi aici un articol întreg despre Limonade Bar pentru nunțile de vară, în grădină), de toamnă propunem popcorn bar.

porumb-nuntaingradina(9)

Pentru că toamna este anotimpul când se coace porumbul, de ce să nu-l avem ca oaspete principal? Un popcorn bar este un must have pentru nunțile relaxante în grădină sau în aer liber. Așa cum candybarul este colțul preferat cu dulciuri, un  popcorn bar poate fi la fel de atractiv pentru cei mici și cei mare dacă îl decorezi cu: popcorn în diferite arome și culori la care poți să mai adaugi porumb fiert, porumb copt pe jar, covrigei, alune, marshmallow.

Vrei să știi cum poți decora o nuntă de toamnă în aer liber? Avem câteva sugestii pentru tine: baloți de paie, butoaie, decoruri din porumb și floarea soarelui … și să nu uităm că se lasă repede rece, să avem pături pentru cui îi este frig. Toate aceste pot crea o atmosferă relaxantă, cu adevărat de vis pentru nunta ta! Enjoy! [sursă imagini]

porumb-nuntaingradina(10) porumb-nuntaingradina(11) porumb-nuntaingradina(12) porumb-nuntaingradina(13) porumb-nuntaingradina(14) porumb-nuntaingradina(15) porumb-nuntaingradina(16) porumb-nuntaingradina(17) porumb-nuntaingradina(18) porumb-nuntaingradina(19) porumb-nuntaingradina(20) porumb-nuntaingradina(21) porumb-nuntaingradina(22) porumb-nuntaingradina(23) porumb-nuntaingradina(24) porumb-nuntaingradina(25) porumb-nuntaingradina(26) porumb-nuntaingradina(27) porumb-nuntaingradina(28) porumb-nuntaingradina(29) porumb-nuntaingradina(30) porumb-nuntaingradina(31)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *