Mărturii de nuntă- Mâncare pentru păsărele în diferite forme și culori

August 11, 2015 - Idei pentru nunți faine

Ce ai zice de niște mărturii de nuntă sub formă de mâncare pentru păsărele în diferite forme și culori? Sună ciudat, nu? Sunt multe idei pentru mărturii de nuntă, însă nu toate sunt cu adevărat deosebite. Aici, pe nuntaingradina.ro încercăm să ți le prezentăm pe cele mai originale dintre ele. Din pozele ce urmează vei vedea cât de frumoase și utile pot fi niște mărturii de nuntă. ( despre o altă idee de mărturii utile ți-am vorbit aici- Lingurițe gravate manual pentru o nuntă specială!)

pasarele HME (3)

Dacă îți alegi o nuntă în grădină atunci cu siguranță îți dorești să te bucuri de natură, și ea de tine, prin tot ce înseamnă: miros de pământ fraged, soare, aer curat, plante, animale și păsărele. Sărbătorește-ți nunta alături de necuvântătoarele ce vor veni să-ți  ciripească pe limba lor casă de piatră! Poți să alegi să faci câteva forme cu semințe și să atârni prin copaci, spre bucuria lor sau să le dai drept mărturie celor prezenți la nuntă. Tema poate fi completată de decoruri cu păsărele, crengi albe de care să atârni diferite fundițe, păsărele sau cuibușoare mici cu ouă. Am strâns pentru tine o colecție tare frumoasă despre cum poți să ornezi grădina cu mâncare pentru vrăbiuțe.

Am văzut această idee la Handmade Events și mi s-a părut tare faină. Așadar dacă doriți să aveți la mărturii de nuntă- mâncare pentru păsărele în diferite forme și culori știți la cine să apelați: www.facebook.com/HandmadeEventsRO  sau contact@handmadeevents.ro! 🙂

pasarele HME (1) pasarele HME (2)   pasarele HME (4)

Mai multe exemple în pozele ce urmează. Sunt o variantă ieftină, eco friendly de mărturii, la care o să-ți mulțumească atât invitații cât și păsărelele. Sunt tare drăgălașe… Enjoy! [sursă imagini]

pasarele-nunta in gradina (2) pasarele-nunta in gradina (1) pasarele-nunta in gradina (3) pasarele-nunta in gradina (4) pasarele-nunta in gradina (5) pasarele-nunta in gradina (6) pasarele-nunta in gradina (7) pasarele-nunta in gradina (8) pasarele-nunta in gradina (9) pasarele-nunta in gradina (10) pasarele-nunta in gradina (11) pasarele-nunta in gradina (12) pasarele-nunta in gradina (13) pasarele-nunta in gradina (14) pasarele-nunta in gradina (15)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *