Limonade Bar pentru nunțile de vară, în grădină

May 19, 2015 - Idei pentru nunți faine

Pentru nunțile de vară, în grădină un Limonade Bar se potriveste la fix! Știm că e nuntă și că invitații pentru a intra un pic în atmosfera specifică au nevoie de ceva tărie, dar când soarele arde pe cer nimic nu e mai răcoritor decât un pahar rece cu limonadă. Poți amplasa foarte ușor într-un colț al grădinii un bar plin cu limonada de toate fructele, clasică sau cu mentă, cu levanțică sau ghimbir.

Prezentarea înseamnă totul!

Nu ai nevoie de o investiție mare pentru un Limonade Bar de senzație. Câțiva paleți sau lădițe de lemn, îmbrăcate pe alocuri cu o dantelă sau cu o pânză de sac pot fi suficienți. Limonada o poți depozita în borcane mari, sticle în diferite forme și culori, iar pe margine îl poți decora cu fructe, flori și panglici colorate.

Poți desigur să mai adaugi și cuburi de gheață cu flori și fructe (vezi articolul nostru aici: Nuntă în grădină cu băuturi fine și cuburi de gheață cu flori și fructe).

lemonade bar-nunta in gradina (2) lemonade bar-nunta in gradina (3) lemonade bar-nunta in gradina (4) lemonade bar-nunta in gradina (5) lemonade bar-nunta in gradina (6) lemonade bar-nunta in gradina (7) lemonade bar-nunta in gradina (8) lemonade bar-nunta in gradina (9) lemonade bar-nunta in gradina (10) lemonade bar-nunta in gradina (11) lemonade bar-nunta in gradina (12) lemonade bar-nunta in gradina (13) lemonade bar-nunta in gradina (14) lemonade bar-nunta in gradina (15) lemonade bar-nunta in gradina (16) lemonade bar-nunta in gradina (17) lemonade bar-nunta in gradina (18) lemonade bar-nunta in gradina (19) lemonade bar-nunta in gradina (20) lemonade bar-nunta in gradina (21) lemonade bar-nunta in gradina (22) lemonade bar-nunta in gradina (23) lemonade bar-nunta in gradina (24) lemonade bar-nunta in gradina (25) lemonade bar-nunta in gradina (26) lemonade bar-nunta in gradina (27) lemonade bar-nunta in gradina (28)

Limonade Bar este perfect atât pentru nunți cât și pentru orice petrecere în aer liber. Fie că sunt copii sau doar adulți invitați, sigur vei limonada va fi în topul preferințelor. [sursă fotografii: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16]

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *