Decoruri cu varză pentru nunți de toamnă

July 29, 2015 - Idei pentru nunți faine

Vin toamna, bine-mi pare! Nu, nu chiar acum, dar noi adunam idei din timp, să fie vreme de creat în tihnă până la momentul cu pricina.

Așadar, pentru că vine toamna, inspiratie avem din belșug! Nu că până acum ne-ar fi bătut soarele în cap și ne-ar fi topit toate ideile, dar eu una abia aștept o nuntă creativă și îndrăzneața având ca vedetă principala frunzele de varză. Sunt extrem de frumoase și naturale!

Cine mă cunoaște știe că în fața lucrurilor sau oamenilor care îmi plac foarte mult, mă emoționez teribil ( bine că aici nu trebuie să vorbesc, ci doar să scriu 🙂 ) Acesta este sentimentul pe care îl traiesc în acest moment, în timp ce mă uit pe aceste idei frumoase despre decoruri cu varză pentru nunți de toamnă. Sunt de vis! Atât de simple și elegante! Nu-i așa că v-ați dori o nuntă împodibită cu decoruri cu varză? Nu-i un secret: mă tem că je t’aime! natură frumoasă și superbă! 

Roșie sau verde, cu frunze crețe sau late, decorurile cu varză pot arăta senzațional alături de flori de grădină, crengi, conuri de brad sau ghinde. Chiar sunt speciale! Nu-ți fie teamă să alegi pentru nunta ta decoruri cu varză, pentru că vor atrage atenția și vor fi admirate de către toți invitații. Și în plus, tot mai mulți invitați apreaciază nuntile creative, ieșite din tipare. Acestea-s imaginile ce le-am cules pentru tine. Enjoy! [sursă imagini]

varza decor nunta-nunta in gradina (2) varza decor nunta-nunta in gradina (1) varza decor nunta-nunta in gradina (3) varza decor nunta-nunta in gradina (4) varza decor nunta-nunta in gradina (5) varza decor nunta-nunta in gradina (6) varza decor nunta-nunta in gradina (7) varza decor nunta-nunta in gradina (8) varza decor nunta-nunta in gradina (9) varza decor nunta-nunta in gradina (10) varza decor nunta-nunta in gradina (11) varza decor nunta-nunta in gradina (12) varza decor nunta-nunta in gradina (13) varza decor nunta-nunta in gradina (14) varza decor nunta-nunta in gradina (15) varza decor nunta-nunta in gradina (16) varza decor nunta-nunta in gradina (17) varza decor nunta-nunta in gradina (18) varza decor nunta-nunta in gradina (19) varza decor nunta-nunta in gradina (20) varza decor nunta-nunta in gradina (21) varza decor nunta-nunta in gradina (22) varza decor nunta-nunta in gradina (23) varza decor nunta-nunta in gradina (24) varza decor nunta-nunta in gradina (25) varza decor nunta-nunta in gradina (26) varza decor nunta-nunta in gradina (27) varza decor nunta-nunta in gradina (28) varza decor nunta-nunta in gradina (29) varza decor nunta-nunta in gradina (30) varza decor nunta-nunta in gradina (31) varza decor nunta-nunta in gradina (32) varza decor nunta-nunta in gradina (33) varza decor nunta-nunta in gradina (34)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *