Metal Creativ- Obiecte de design cusute în tablă de oțel

September 13, 2016 - Cadouri

“Ne place sa ne jucam cu metalul. Așa am ajuns să creăm orice obiect care trece prin imaginația noastră sau a voastră. “- acesta este primul lucru pe care l-am citit pe pagina lor de facebook legat de proiectul Metal Creativ. Iar mie îmi place mult ideea de a avea accente de mobilier metalic într-un interior, fie că e acasă sau un spațiu public.

mobilier-metal-nunta-in-gradina-9

Metal Creativ este povestea unui antreprenor căruia, timp de peste 10 ani, i-au trecut prin maini tone de materiale pentru construcții metalice, până și-a ales metalul preferat cu care să se joace- oțelul. Un material dur, rezistent, însă în același timp foarte versatil.

Metal Creativ- Metal suflat cu imaginatie.

Mobilierul industrial are un design unic, personalizat dupa chipul și asemenarea clientului. Obiectele de design prind suflu atunci când le vopsim la pensulă și ne jucam cu diferite nuanțe și culori. Toate acestea imprimă un aspect vintage pieselor de mobilier moderne, de altfel, prin linii, forme și imbinări.

licheni-nunta-in-gradina-1

Linia „Mosse-mobilier cu viață” a fost realizată în parteneriat cu studio-ul de arhitectură și design Studio 2.1, echipa formata de arhitecții Cristina Ionescu și Radu Caradim.

licheni-nunta-in-gradina-2

Toate obiectele din linia Mosse sunt produse și executate integral în Romania de către Metal Creativ, realizate și asamblate manual, putând fi personalizate în funcție de necesitățile fiecărui spațiu. Se potrivesc atât în interioare rezidentiale, cât și în proiecte comerciale, precum restaurante, baruri, birouri, florarii etc.

licheni-nunta-in-gradina-3 licheni-nunta-in-gradina-4

Mosse reprezintă prefigurarea unui gând care a stat la baza tuturor proiectelor noastre de până acum, fie ele de arhitectura sau design interior, respectiv ideea de „a da suflet spațiului”. De aici și conceptul mobilierului „viu”, ce integrează elemente naturale precum lemnul, plante- mușchi sau licheni stabilizați. Suntem inspirati de tot ce înseamnă biophilic design și sperăm, ca prin proiectele noastre să aducem tot mai mult acest curent în Romania. ” – Studio 2.1

licheni-nunta-in-gradina-5 licheni-nunta-in-gradina-6

Bănci din metal țesute

Prin “Linia Tradițional” se creează o punte între meștesugari și noua generație de designeri și creatori de mobilier. Piesele de design sunt imprimate cu motive folclorice cusute manual de femei care duc mai departe meșteșugul țesutului de zeci de ani. Astfel, transpunem viziunile unor generații în obiecte moderne de mobiler ce duc mai departe moștenirea artistică populară.
mobilier-metal-nunta-in-gradina-1

Pentru unii înseamnă energie strămoșească, familie, prieteni, pentru alții vatra sau casa în care s-au nascut. Dragostea de țară a unui popor, la unison, se transformă în mândria națională care ne adună, de oriunde am fi!


mobilier-metal-nunta-in-gradina-2

mobilier-metal-nunta-in-gradina-4 mobilier-metal-nunta-in-gradina-5

Banca are rol practic și decorativ cu un model tradițional românesc cusut manual pe centru și margini, în culorile tricolorului. Lateralele sunt decupate cu forme tradiționale vechi din folclorul românesc care simbolizeaza soarele.

mobilier-metal-nunta-in-gradina-6 mobilier-metal-nunta-in-gradina-7 mobilier-metal-nunta-in-gradina-8   mobilier-metal-nunta-in-gradina-10

Dacă v-au placut și vreți să comandați, o puteți face la adresa office@metal-creativ.ro sau de pe siteul www.metal-creativ.ro.

Sursă imagini: www.metal-creativ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *