Lenjerii de pat și decorațiuni textile brodate și Cusute cu ață roz

June 24, 2014 - Cadouri

Se întâmplă să îndrăgim oameni de la prima vedere, care indiferent de  câte calități ar avea, este una singură care le acoperă pe toate: sunt oameni cu sufletul frumos.

Pe Daniela Mandu n-ai cum să n-o îndrăgești după ce îi asculți povestea și îi vezi creațiile minunate cusute cu ață roz.

cusut cu ata roz (14)

Mă bucur extraordinar că întâlnesc oameni frumoși, iar nuntăîngrădină.ro îmi oferă ocazia să împărtășesc poveștile lor mai departe. Daniela Mandu face lenjerii de pat și decorațiuni textile cusute cu ață roz. Le brodează cu motive delicate, iar culorile și accesoriile textile folosite sunt într-adevăr speciale. Așadar, lenjeriile de pat de casă nouă pot fi un cadou perfect pentru proaspeții însurăței și în plus pot fi personalizate așa cum îți dorești tu.

Cum s-a născut Cusut cu ață roz?

Din pasiune pentru frumos.

Ce înseamnă Cusut cu ață roz?

După copilul meu, cea mai mare pasiune, sufletul și linistea mea.

cusut cu ata roz (11)
Cu ce materiale lucrezi?

Bumbac 100% – percal – țesătură specială pentru lenjerii , poplin -bumbac 100% , în general țesătura uni în culori pastelate și mult alb sau natur.

cusut cu ata roz (13)

Ce te inspiră atunci când creezi?

Vine din interior pur și simplu. 🙂

Cât dureaza o comandă personalizată?

5 zile lucratoare.

cusut cu ata roz (8)

Ce mai poti oferi clienților care vor să lucreze cu tine?

Sfaturi pentru aranjarea mesei festive și nu numai, broderie chiar și pentru produsele lor ( halate, lenjerii, cămăși, etc) și un atelier de decorațiuni din pâslă pentru copii cu vârste între 4 și 10 ani denumit ” De la Oita la Paslita”- detalii și fotografii puteți vedea pe pagina de facebook Cusut cu ață Roz sau De la Oita la Paslita.

cusut cu ata roz (15) cusut cu ata roz (12) cusut cu ata roz (4) cusut cu ata roz (1) cusut cu ata roz (5)   cusut cu ata roz (2)   cusut cu ata roz (3)     cusut cu ata roz (6) cusut cu ata roz (7)     cusut cu ata roz (10) cusut cu ata roz (3) cusut cu ata roz (1) cusut cu ata roz (2)

Contact
Cusut cu ață roz
Persoana contactDaniela Mandu
WebsiteCusut cu ață roz
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Cusut-Cu-Ata-Roz/251375268247208
Telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *