În ce ducem verighetele la altar?

September 8, 2016 - Idei pentru nunți faine

Prezintă-ți verighetele într-un mod inedit, personalizat! Sunt atât de multe idei frumoase legate de cum poți să aduci verighetele la altar!

Lăsându-mă inspirată de cei de la Handmade Events, ce au creat farfurioarele gravate manual cu diferite mesaje (vezi aici mai multe exemple), am strâns pentru voi mai multe idei despre cum puteți avea cele mai drăguțe cutiuțe, casete, farfuriuțe pentru prețioasele voastre inele. Enjoy! [sursa imagini]

farfuriute pasta nunta in gradina (1)

 Farfuriuța gravată manual îți va aminti mereu de momentul cel mai frumos în care v-ați jurat iubire vesnică! Este un cadou minunat care va starni mari emoții!

farfuriute pasta nunta in gradina (2)

Dacă nu ai nici o idee despre vreo cutie specială pentru verighete, îți recomandăm cu drag farfuriuțe gravate manual, sunt chic, iar cei de la Handmade Events le fac super repede!

farfuriute pasta nunta in gradina (4)

Farfuriuțele sunt perfecte pentru o nuntă deosebită și pot fi personalizate cu orice mesaj sau cu numele voastre. Trebuie doar să-i contactezi pe cei de la Handmade Events pe facebook sau la adresa de email contact@handmadeevents.ro.

nunta in gradina (1) nunta in gradina (2) nunta in gradina (3) nunta in gradina (4) nunta in gradina (5) nunta in gradina (6) nunta in gradina (7) nunta in gradina (8) nunta in gradina (9) nunta in gradina (10) nunta in gradina (11) nunta in gradina (12) nunta in gradina (13) nunta in gradina (14) nunta in gradina (15) nunta in gradina (16) nunta in gradina (17)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *