Invitații handmade by Darisiana Wedding Invitations

April 1, 2014 - Invitații nuntă & botez

Darisiana Wedding Invitations te ajută să-ți găsești invitația perfectă pentru nunta ta, iar pe lângă un pachet complet de papetărie pentru nuntă, oferă și servicii de flori și decorațiuni pentru nunți.

Am avut marea plăcere să stăm de vorbă cu Damaris Logigan, Flowers & Deco Designer care a pus bazele acestui proiect, iar acum vă invit să aflați întreaga poveste a invitațiilor handmade by Darisiana Wedding Invitations.

Darisiana  (1)

Cum a început povestea invitațiilor handmade?

Povestea Darisiana Wedding Invitations a început în anul 2011, când am decis să îmi fac propria invitație de nuntă. Desigur eu lucram deja în domeniul graphic design, print, finisaje tipografice, etc., însa atunci am realizat că mi-ar placea are mult să mă axez pe invitații de nuntă și totodată să le fac diferite,  distinse, speciale.

Darisiana  (2)

După nunta mea, am fost contactată de câteva cunoștințe, care urmau să se căsătorească și carora le plăcuseră invitațiile mele. Pe parcurs am început să lucrez la un portofoliu, să lucrez la noi modele, încercând să le creez pe același stil, dar totodata să existe diversitate, pentru că persoanele care apeleaza la serviciile noastre să aiba de unde alege. Comenzile sunt gata deobicei, între trei și 5 zile, însa depinde foarte mult de perioada în care se face comanda și de modelul ales. Pentru cei din Cluj, pe lângă invitații de nuntă, oferim și servicii de flori și decorațiuni pentru nunți.

Darisiana  (3) Darisiana  (4) Darisiana  (5) Darisiana  (6) Darisiana  (7) Darisiana  (8)

Contact
Darisiana Wedding Invitations
Persoana contactDamaris Logigan
Websitedarisianawedding.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/darisianainvitatii
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *