Invitații gravate pe lemn by Kadoly

June 29, 2016 - Invitații nuntă & botez

O invitație de nuntă unică reflectă personalitatea mirilor, este îndrăzneață însă totodată clasică, elegantă însă cu un stil inovator. Și nu în ultimul rând, o invitație de nuntă specială, este cea care trezește amintiri.

Suntem de părere ca invitațiile de nuntă trebuie să vorbească în numele mirilor. Sunt “cartea de vizită” a unei nunți, un preview oferit oaspeților despre momentele unice care vor avea loc la nunta lor.

Echipa Kadoly realizează cadouri personalizate și handmade din sufle  pentru oamenii care apreciază frumosul în orice forma a sa. Invitațiile gravate pe lemn au fost concepute cu gândul la acele nunți în aer liber în mijlocul naturii, nunți cu tematică: rustică, vintage, country sau shabby chic.

Kadoly-nunta in gradina (2)

Kadoly gravează povestea ta de iubire!

Invitațiile gravate pe lemn create de Kadoly trezesc toate aceste sentimente în sufletul mirilor și al oaspeților la nuntă. Își doresc ca împreună cu cei care le calcă pragul să realizeze invitații de nuntă deosebite pe care atât invitații cât și mirii să le prețuiască și să le aprecieze până la adânci batrâneți.

Kadoly-nunta in gradina (3) Kadoly-nunta in gradina (4) Kadoly-nunta in gradina (1) Kadoly-nunta in gradina (5) Kadoly-nunta in gradina (6) Kadoly-nunta in gradina (7) Kadoly-nunta in gradina (8)

Contact
Kadoly
Websitewww.kadoly.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/kadoly.ro/

Comments

  1. Mirica iustina says:

    Buna ziua,
    M.ar interesa invitatiile gravate pe lemon, imi puteti spune cat costa?daca se pot comanda la dvs?cu cine trebuie sa vorbesc pentru a le achizitiona?
    Multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *