Candy bar pentru nuntă sau botez by Chic Laale

March 18, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

Care e povestea Chic Laale ?

Povestea Chic Laale a început în urmă cu mai mult de un an, odată cu prietenia noastră (cele 2 veverițe care fac parte din acest proiect Alecsandra și Laura 🙂 ). Am descoperit această pasiune în mod diferit: Alecsandra lucrând în domeniu timp de 1 an și Laura planificând-și propria nuntă. În final, am combinat pasiunea Alecsandrei pentru dulciuri și a Laurei pentru handmade și a amândurora pentru frumos.

chic laale (1)

Care sunt cele mai căutate sortimente de prăjituri?

În topul dulciurilor solicitate pentru candybar sunt cupcakes, macarons, cake pops și tarte cu mousse de fructe, dar noi am recomandat întotdeauna o diversitate cât mai mare a dulciurilor, pentru un aspect cât mai placut al candybar-ului și pentru a răspunde gusturilor tuturor invitaților la eveniment.

chic laale (2)

De ce Chic Laale?

Pentru că lucrăm cu dragoste și pasiune, pentru că îmbinam atât frumosul cât și gustosul 🙂 și pentru că transpunem în evenimentul ce va urma personalitatea și dorințele clientului (care ajunge să ne fie și prieten).

chic laale (3)

Care este zona unde puteți livra?

Momentan, oriunde în București și în apropiere.

chic laale (4)

În cât timp este gata o comanda de candybar?

Indicat este ca o comanda de candybar să fie definitivată cu 2 săptămâni înainte de eveniment…însa ne-am descurcat de minune și în situații de criză.

chic

chic laale (5)

Ce mai puteti oferi clientilor care vor sa lucreze cu voi?

Chic Laale oferă, pe lângă candy bar, și pahare handmade, mărturii handmade (cu sau fără dulciuri), cutiuțe personalizate pentru decor, invitații, place carduri, meniuri…pe scurt oferim toată partea ce ține de decorarea unui eveniment.

chic laale (6) chic laale (7) chic laale (8)
Contact
Chic Laale
Persoana contactAlecsandra si Laura
Facebookhttps://www.facebook.com/ChicLaale
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *