Sugestii estivale: Nunți fine cu accente de cupru și roz pal

June 29, 2016 - Idei pentru nunți faine

Aceasta este imaginea perfectă pentru cei ce își doresc o nuntă în mijlocul naturii, dar cu un aer boem, fin, sofisticat. Sunt de părere că rozul pal alături de nuanțe de cupru ( sau invers)  fac casă bună și înnobilează întreaga atmosferă. Este o trecere subtilă de la elementele naturale, brute, crude la cele sofisticate, de un rafinament aparte. Cu alte cuvinte este o îmbinare reușită, superbă!

cupru- nunta in gradina (1)

Alături de flori naturale, crengi, sticle vopsite în variate culori potrivite cu tematica nunții, oglinzi, rame foto vintage …întreaga atmosferă se transformă într-una pur și simplu mirifică! Vă prezentăm o colecție de sugestii pentru nunți fine cu accente de cupru și roz pal numai bune de pus în practică pentru nunțile ce urmează. Enjoy!  [sursă imagini]

cupru- nunta in gradina (2) cupru- nunta in gradina (3) cupru- nunta in gradina (4) cupru- nunta in gradina (5) cupru- nunta in gradina (6) cupru- nunta in gradina (7) cupru- nunta in gradina (8) cupru- nunta in gradina (9) cupru- nunta in gradina (10) cupru- nunta in gradina (11) cupru- nunta in gradina (12) cupru- nunta in gradina (13) cupru- nunta in gradina (14) cupru- nunta in gradina (15) cupru- nunta in gradina (16) cupru- nunta in gradina (17) cupru- nunta in gradina (18) cupru- nunta in gradina (19) cupru- nunta in gradina (20) cupru- nunta in gradina (21) cupru- nunta in gradina (22) cupru- nunta in gradina (23) cupru- nunta in gradina (24) cupru- nunta in gradina (25)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *