InstaPrinty- o noua experienta in materie de cabine foto

December 9, 2015 - Cadouri

Una dintre cele mai sigure cai de a ajunge la sufletul oamenilor este sa le vorbesti despre ei. Sa-i pui in valoare si sa le lasi o amintire pe care isi doresc s-o pastreze. Aici intra in scena InstaPrinty, un dispozitiv modern, conectat direct la instantaneele foto pe care vrem sa le aratam intregii lumi prin intermediul celei mai celebre aplicatii foto din lume.

Cabina foto pentru Instagram sau o noua experienta in materie de cabine foto. Instaprinty este dedicata fotografiilor capturate cu aplicatia Instagram. Printeaza pe loc toate fotografiile ce poarta hashtag-ul evenimentului, personalizate grafic cu elementele clientului.

instaprinty (1)

Fiecare fotografie postata pe Instagram sub hashtag-ul tematic al evenimentului (care poate varia: #pepsirulz #sephora15ani #burnchallenge etc.) este printata automat de InstaPrinty. Colajele foto se bucura de design grafic personalizat cu identitatea vizuala a brand-ului, iar numarul acestora este nelimitat pe parcursul evenimentului. Odata ce InstaPrinty face parte din „decorul” unui eveniment (lansare de produs, campanie tematica, fashion show, altele), este asigurata sursa unor giveaway-uri valoroase pentru invitati. Ei isi vor aminti cu placere de momentele traite acolo fiindca vor revedea fotografii haioase si autentice cu ei insisi.

In plus, postarile cu hashtag dedicat evenimentului cresc in mod natural awareness-ul brandului, generand discutii si interactiuni in grupul de prieteni al fiecarui invitat in parte. Totodata, acoperirea oferita de InstaPrintyin social media este dubla, deoarece fotografiile care sunt urcate pe Instagram sunt deseori distribuite si pe Facebook.

Cele mai reusite poze ale evenimentului, realizate cu viziunea artistica a fiecarui invitat, vor face parte din albumul online al brandului, un album profund personalizat, prin ochii publicului. Aceste fotografii pot fi derulate pe ecranele LCD din incaperea unde se desfasoara evenimentul sau pe orice suprafata din incapere cu ajutorul videoproiectorului, sub forma unui Wall of Fame foarte haios. Dupa eveniment, toate fotografiile vor putea fi accesate pe site-ul InstaPrinty, intr-un album securizat cu parola sau nu.

InstaPrinty iti arata evenimentele din alta perspectiva – aceea a invitatilor-fotografi, care vor sa imparta cu prietenii lor virtuali cele mai grozave momente. Esti gata sa-l incerci?

instaprinty (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *