Cadou de casă nouă- Alexandra Ușurelu- Muzică de dat în dar, Live sau pe CD

December 23, 2015 - Cadouri

Pe Alexandra Usurelu am descoperit-o întâmplător ( sau nu!?), acum ceva timp și de atunci orice melodie pe care o semnează  e ca un aer proaspăt, fin, pur … ce se revarsă peste noi și ne umple toate golurile sufletului cu lumină și căldură. Pentru că mă bucur nespus de mult că avem parte în viața asta de un suflet și de o voce atât de frumoasă, îndrăznesc să vă propun cadou de casă nouă pentru sufletele dragi vouă, muzica ei în dar live sau pe cd.

Albumul “La capătul lumii” este disponibil în toate librăriile Cărturești, la Niche Records și în format digital pe Bandcamp.

alexandra usurelu (3) alexandra usurelu (2)

Concertele din anul 2016 incep pe data de 18 ianurie 2016- Alexandra Usurelu SIMFONIC la Teatrul Național București

Vezi aici lista actualizata a concertelor Alexandrei Usurelu din Bucuresti si din tara.

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut “La capătul lumii” primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câstigând premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la “Mamaia Music Awards”.

“#PUR” este un concert – eveniment multimedia ce include cele mai cunoscute cântece ale artistei, dar și câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Ușurelu și-a obișnuit publicul din România cu producții de excepție, cu band live, videoproiecții și videmapping, iar “#PUR” este cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum. În afară de band-ul său foarte apreciat, compus din muzicieni cunoscuți ai scenelor de jazz și rock, artista va fi acompaniată pe scenă de Muse Orchestra, condusă de Viorel Sârbu, cu aranjamente scrise de Bobby Stoica.

Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Teatrului Național București, librăriile Cărturești, Humanitas, Diverta, librăria Mihai Eminescu (București), Magazinul Muzica, Senia, Inmedio, Orange, Vodafone, Germanos, OMV, Carrefour, Cora, Auchan, Mega Image, oficiile Poștei Române, SAY Shops, UMAN, IQ BOX, agenţiile Perfect Tour din toată ţara, ZebraPay și online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro,www.bilete.ro, www.mytickets.ro.

alexandra usurelu (1)

 

 

Acesta este ultimul articol pe anul 2015.

Va multumesc pentru inca un an impreuna!

Sa ne revedem cu bine in 2016, intr-un an mai bun, cu pace si cu mai mult zambet!

Cu drag, Olivia

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *