Nuntă la malul mării cu bijuterii lucrate manual by Charm de Paris

August 6, 2015 - De purtat

Mai avem o luna toridă de vară, iar nunțile pe malul mării sunt o variantă foarte bună de a fugi din oraș și de a evada într-un spațiu fără margini. O nuntă la malul mării, în grădină, sau în aer liber, este ideală pe timp de vară. În acest sens nuanțele de albastru marin (aquamarine), albastru indigo, safir, pacific opal și turcoaz, îmblânzite de nuanțele nisipii de migdală prăjita, light silk, peach sau vintage rose pot fi folosite ca paletă principală de culori atât pentru decor, flori sau accente de culoare în ținutele mirilor.

charm de paris-nunta in gradina (8)

După cum știți ne plac miresele romantice, feminine și diafane. Dacă ai nunta la mare sau pur și simplu participi la o nunta cu temă marină, atunci acest articol îți va fi de mare ajutor. Îți propunem împreună cu Charm de Paris bijuterii potrivite acestei teme.

charm de paris-nunta in gradina (4)
Bijuterii lucrate manual în culoarea marii și a valurilor înspumate – Cercei, brățară și accesoriu de păr cu Cristale Swarovski Aquamarine și Crystal Clear. Cercei sunt realizati cu prindere din argint pe lobul urechii, câte 2 bulgarași de mini-cristale albe și lacrima de cristal Aquamarine, având o lungime totală de aproximativ 5 cm.
Brățara în 2 siraguri de cristale cu închizătoare bulgaraș din cristale albe, asortată cerceilor și accesoriu de păr cu structura metalică în formă de stea de mare, de aproximativ 6 cm. Structura metalică se realizează prin tehnica speciala de lipire a monturilor metalice până la obtinerea ansamblului perfect, a bijuteriei desăvărșite.
Aceste bijuterii se pot realiza într-o multitudine de nuanțe. Pentru a alege combinația dorită, vă invităm să consultați PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI din cadrul site-ului www.charmdeparis.com 

charm de paris-nunta in gradina (1)

Charm de Paris – bijuterii și accesorii a luat nastere din dragoste pentru frumos, pentru lucruri meșterite cu pasiune și îndemanare, din fascinul Parisului și a eleganței sale deșuete, din acea „joie de vivre” specifică serilor pe Champs Elysees și nu în ultimul rând din dragostea pentru bijuterii și povestea pe care o spun despre fiecare dintre noi atunci când le purtam.
Charm de Paris reprezintă bijuterii confecționate manual / manufacturate cu Cristale Swarovski, mărgele din sticlă de Boemia, perle Swarovski, perle de apă dulce, pietre naturale și materiale textile atent alese (mătase, organza, dantela și plasă cu ochiuri mari pentru voalete și accesorii de păr).
Creația pornește de la idee/ concept, urmată de pregatirea componentelor, execuția structurii metalice și finalizată cu montarea perlelor sau cristalelor. Realizarea bijuteriilor presupune atenție, îndemânare, pasiune pentru detaliu și frumos. Mulțumirea persoanei ce va purta bijuteria reprezintă încununarea răbdării, devotamentului și atentiei acordate fiecareia în parte.

Pentru a păstra tema nunții la malul marii, în aer liber, cu adieri romantice și miresme de valuri, vă propunem în continuare o serie de bijuterii potrivite ocaziei. Mai multe modele găsiți pe www.charmdeparis.com sau puteți personaliza orice model de bijuterie trimițând un mail la contact@charmdeparis.com.

charm de paris-nunta in gradina (5)

Bijuterii realizate prin tehnica de lipire a monturilor cristalelor intr-un colaj in forma de frunzulite si crengute, cu cristale Swarovski Indicolite, Light Turquoise, Light Peach si Crystal Golden Shadow. Mai multe detalii aici: www.charmdeparis.com.

charm de paris-nunta in gradina (6) charm de paris-nunta in gradina (7)

Bijuterii realizate cu cristale Swarovski Aquamarine si Sapphire. Detalii aici: www.charmdeparis.com

charm de paris-nunta in gradina (11)

Bijuterii realizate cu perle Swarovski albe si cristale Light Turquoise, Indicolite si Pacific Opal. Povestea acestor bijuterii aici: www.charmdeparis.com

charm de paris-nunta in gradina (12) charm de paris-nunta in gradina (9) charm de paris-nunta in gradina (10) charm de paris-nunta in gradina (15)

Bijuteriile Serenity au fost realizate din colaj de cristale Swarovski in 4 nuante mate si stralucitoare de albastru marin si turquoise: Caribbean Blue Opal, Aquamarine, Indicolite si Light Turquoise. Cerceii candelabru au o lungime de aproximativ 8cm, cu prindere din argint pe lobul urechii, iar inelul este din argint, cu dimetru reglabil in colaj de cristale asortate cerceilor, cu un diametru al partii superioare de 3.2*2.5cm.

Mai multe detalii aici: www.charmdeparis.com

charm de paris-nunta in gradina (16) charm de paris-nunta in gradina (14)

Setul face parte din colectia Papillon. Se pot comanda si separat! Mai multe detalii gasiti aici: www.charmdeparis.com

charm de paris-nunta in gradina (2) charm de paris-nunta in gradina (17)

Bijuterii realizate cu perle Swarovski albe si cristale Light Turquoise, Indicolite si Pacific Opal. Povestea acestor bijuterii aici: www.charmdeparis.com

charm de paris-nunta in gradina (1) charm de paris-nunta in gradina (3) charm de paris-nunta in gradina (13)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *