Lumânări naturale realizate din foiță de ceară de albine by Mimozen

July 5, 2016 - Cadouri

Realizată din foiță de ceară de albine, această lumânare nu are nevoie nici de colorant, nici de parfum, de la natură ea fiind înzestrată cu o culoare superbă și o aromă inimitabilă. Ceara de albine este cea mai naturală ceară, ea fiind singura recomandă pentru realizarea lumânărilor folosite în medicina naturistă., Este unica lumânare care, odată aprinsă, are calitatea de a purifica aerului, fiind recomandă persoanelor care suferă de astm.

Mimozen Deco & Lumânări (1)

Lumânările naturale decorative Mimozen – simple și prețioase, realizate manual din materiale ecologice – ceară naturală de soia și palmier, fitil din bumbac 100%, uleiuri esențiale pure, turnate în recipiente neconvenționale – sunt create pentru momente la fel de simple și prețioase, de poveste și de pasiune. Vanilie, ambră, bergamotă, lavandă, scorțișoară – arome care îți amintesc de copilărie, de prima iubire, de primul sărut, de mirosul sărbătorilor. De ce nu ai simți aceste clipe în fiecare zi? Este parfumul clipei de relaxare după o zi agitată, a unei dimineți prea grăbite sau a unei seri ploioase. Aprinde o lumânare și… visează!

Mimozen Deco & Lumânări (2) Mimozen Deco & Lumânări (3) Mimozen Deco & Lumânări (4) Mimozen Deco & Lumânări (5) Mimozen Deco Lumânări NIG (1) Mimozen Deco Lumânări NIG (2) Mimozen Deco Lumânări NIG (3)

Contact
Mimozen
Websitelumanari-decorative-naturale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *