Evenimente tematice-nuntă sau botez by Simply Happy

April 7, 2014 - Flori

Deși la început au pornit separat, ea – artă florala și design de eveniment, el – fotografie, de curând s-au hotărât să uneasca totul sub același proiect- Simply Happy, un nume ce spune totul despre ei și ceea ce fac zi de zi- construiesc povesti frumoase cu și despre oameni frumoși.

Jardin de Papillons Simply Happy Lime Time Simply Happy

Care e povestea voastra?
Suntem Cristina și Cosmin Marincea, părinții fericiti a doi copii minunați care au adus atât de multă culoare și bucurie în viața noastră, încât a trebuit să dăm și mai departe :). De fiecare dată când suntem întrebați când a început totul, ne amintim de botezul fetiței noastre, când am dorit o cu totul altă abordare a evenimentului decât era posibil la momentul respectiv. Și așa ne-am hotărât să ne punem împreuna creativitatea la treabă.

Le Petit Ptince Simply Happy Martisor Simply Happy

În realitate, pe zi ce trece realizam ca e modul în care ne pastrăm vie o bucațică din copilarie și că dincolo de ceea ce se vede, câștigul nostru zilnic e bucuria imensă de a face ceea ce ne bucură sufletul și credem sincer că acesta este secretul nostru. Ne-am exprimat înca de la început fiecare în felul lui: eu – prin arta florala și design de eveniment, el – prin fotografie. Am strâns intre timp în jurul nostru colaboratori minunați cu care comunicăm din priviri și care ne completeaza munca foarte bine. Ne-am remarcat prin transpunerea dorințelor clientilor noștri în povești vizuale fie în fotografii, fie în concepte personalizate de eveniment, așadar, de curând am unit cele doua proiecte sub un nume care, credem noi, spune totul despre noi și ceea ce facem – Simply Happy. Și de aici construim în continuare, cu fiecare nouă provocare din partea clienților nostri, care e întotdeauna cel mai minunat proiect al nostru.

Love Rhapsody Simply Happy Peter Pan Tinkerbell Simply Happy

Cât timp durează pentru a pregăti o temă?
Dacă vorbim despre realizarea unui eveniment tematic, în funcție de complexitatea acestuia e preferabil să fim contactați cu cel puțin 2 luni înainte în cazul unui botez, și cel putin 4 luni în cazul unei nunți. Am realizat, desigur și în mai puțin de două săptămâni evenimente mai mici, însa pentru a va asigura de disponibilitatea noastră, recomandăm să fim contactati din timp.

Minnie Mouse Simply Happy Pink Happiness Simply Happy

Care este zona pe care o puteti acoperi?
In principiu pe parte de decor de eveniment acoperim zona București și zonele adiacente, papetaria de eveniment se trimite prin curier în toată țara, iar pe parte foto-video, oriunde în lume :). Am acceptat și provocari mai ales atunci când ne-a căzut cu tronc o locație, o idee năstrușnică, am rezonat din prima clipă cu cei care ne-au solicitat serviciile sau ne-am dorit tare mult să punem în scenă o anumită tematică sau idee, așa că recomandarea este “Provocați-ne.” :).

Sunshine Love Simply Happy Twin Baby Strollers Simply Happy

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?
Oferta noastră de servicii se împarte în patru categorii: Design floral, concept eveniment, fotografie si videografie.

Pe scurt, ne întâlnim cu voi, vă ascultăm poveștile și creionăm împreună cu voi un concept complex de decor de eveniment, implicăm colaboratori pe aceeași lungime de undă cu noi care ne ajută să ne punem în practica toate ideile minunate pe care avem.

 

Mickey Mouse Simply Happy   Peony Lovers Simply Happy

Contact
Simply Happy
Persoana contactCristina Marincea și Cosmin Marincea
Websitewww.simplyhappy.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/faitamain
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *