Mobilier romantic, clasic sau cu aer boem de la Retro Boutique

July 19, 2016 - Cadouri

Mobilier romantic, clasic sau cu aer boem, decoraţiuni vintage, perne cu dantelă, perdele şi draperii înflorate sunt denumiri sub care se ascund sute de produse unice. Şi pentru că odată ajuns la noi e greu să alegi dintre atâtea frumuseţi, o echipă de designeri profesionişti însoţeşte paşii fiecărui client, sfătuindu-l. Showroom-ul Retro Boutique din Bucureşti este un loc cu un farmec aparte, după cum o demonstrează numărul mare de vizitatori care revin. Vă invit să îl vizitați și să vă alegeți piese de mobilier sau decorațiunile pe care vi le-ați dorit și căutat atâta vreme.
nunta in gradina- retro boutique (1)

O piesă de mobilă vintage perfectă în holul de la intrare sau în living, bancheta sofa Stillo Rosa va fi mult îndrăgită de către nostalgicii vechilor aparate cu fir. Postamentul pentru telefon este prevăzut cu sertar în care se pot păstra agenda şi ustensilele de scris. Perna banchetei asigură un confort sporit, pe potriva orelor lungi de conversaţie. Cadrul din lemn masiv de fag garantează un trai îndelungat. O puteţi asorta cu taburetele sau scaunele Stillo Rosa sau cu draperii şi perne decorative din acelaşi material folosit la tapiţare.

nunta in gradina- retro boutique (2)

Materiale draperii– Nici că se putea o draperie mai potrivită pentru dispoziţii primăvăratice. Când vă simţiţi în vervă, plină de energie – în dimineţile însorite, de pildă – veţi găsi că draperia Gitte cultivă de minune această stare. Cu al său imprimeu floral delicat, modelul Gitte înveseleşte decorul oricărei camere. Acestui tip de ţesătură i se pot da felurite întrebuinţări: draperii cochete, feţe de pernă decorative, tapiţerii uşoare, feţe de masă, huse.

nunta in gradina- retro boutique (3)

Scaunul pentru dining Stillo Rosa Mar stârneşte admiraţia privitorului. Spătarul cu medalion este în armonie cu picioarele curbate, subliniind aerul feminin al acestui scaun. Cadrul din lemn masiv de fag cu finisaj cireş se potriveşte grozav cu tapiţeria înflorată. Datorită acesteia din urmă, scaunul Stillo Rosa Mar este şi un excelent element de accent, amplasat în colţul de lectură, alăturat unei comode cu blazon.

 

nunta in gradina- retro boutique (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *