Mărturii Utile – Lingurițe gravate manual pentru o nuntă specială!

February 27, 2014 - Cadouri

Dacă tot suntem la capitolul “Lucruri utile”- v-ați gândit vreodată ca mărturiile voastre să fie niște lingurițe gravate manual? Ei bine.. avem dovada! și un feedback incredibil din partea invitațiilor…

lingurite (2)

Când a început povestea linguritelor?

Povestea lingurițelor a început în momentul când căutam mărturii pentru nunta noastră… am vrut în mod deosebit să alegem niște mărturii utile, ca lumea să le folosească și să își amintească de noi tot timpul ( ahh! ce egoiști suntem! 🙂 Așa cum spunea Ana Maria Dumbravă, echipa noastra foto de suflet, și cei mai bun fotografi de nuntă: “… Deci pentru nuntă și-au comandat special niște dăltuțe mici și niște lingurițe pe care, chiar prin vremea asta anul trecut, le-au bătut manual, Lumi și Vlad, și au facut niște mărturii deosebite de nuntă, lingurițe cu data căsătoriei și numele lor. Mereu îmi aduc aminte de ei când pun miere în ceaiul de dimineata, ce miri faini am avut, ce nuntă drăguță au avut și ce povești de viață frumoase ne-au spus…” Așa a fost, am muncit ceva la ele… pe unele le-am bătut gresit :), le-am refăcut… am făcut în total vreo 180 de lingurițe și ne-a făcut o mare plăcere!

lingurite (6)

Și cum v-ati gândit să faceți și pentru alții?

Mie îmi plac foarte mult lucruri noi, originale… nemaivăzute și nemaipomenite :)…. iar nunta este o ocazie foarte buna de a-ți pune mintea la încercare. Mărturiile reprezintă amintirea ta simbolică cu care rămâne fiecare invitat…și e cu atât mai specială cu cât implicarea e mai mare: e lucrată manual, trudită… și apoi dăruită din dragoste. Tocmai de aceea încercăm să-i convingem și pe alții că nu ar trebui să mai gândească  “să luăm să fie…”, ci să se gândească la ceva ce să-i reprezinte.

lingurite (4)

Pentru noi, nu e o mulțumire mai mare decât să primești un mesaj nostalgic după mult timp de la nuntă: ” …mereu îmi aduc aminte de voi dimineața când îmi pun zahăr în cafea :)), ați avut o nunta superbă! ” …Și DA, ne-am hotărât să gravăm lingurițe și altora…să-i facem pe toti fericiti! 🙂 Găsiți mai multe exemple pe siteul nostru Handmade Events.

lingurita

Ați personalizat lingurite și cu alte ocazii?

Cel mai mult mi-a placut când am participat la o campanie de caritate și am gravat lingurițe. Atunci am gravat cele mai optimiste mesaje: soarele răsare întotdeauna, gărgărița mea, doar una sunt, nume de copii …De Crăciun, anul acesta am gravat o multime de lingurițe pentru prieteni, părinți, nași , finuți… au fost foarte încântați! Îmi place că e ceva nou și oamenii sunt receptivi și apreciază acest lucru!

lingurite (5)

Cam cât costa o mărturie?

Prețul diferă în funcție de cantitate… prețul unei lingurițe este de 28 lei, iar pentru comenzi mari, normal prețul se negociază.  Lingurițele se vând împreună cu decorul din fotografie, sau poate fi adaptat: săculeț, funie, trandafirași.

lingurite (1)

Cât timp dureaza o comanda?

O comanda mică, cam 2-3 zile să am timp să-mi procur materialele… Iar pentru un  eveniment, comanda se face cu minim 3-4 săptămâni. Trebuie ținut seama că toate lingurițele sunt gravate și asamblate manual.

CONTACT:

Facebook:  facebook.com/HandmadeEventsRO

lingurite (3) lingurite nuntaingradina (2) lingurite nuntaingradina (3) lingurite nuntaingradina (1)

 

   

Contact
Handmade Events
WebsiteHandmadeEvents.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/HandmadeEventsRO
Email

Comments

  1. laura says:

    sunt foarte frumoase si originale!

  2. […] din timp, mai ales dacă vrei o provizie serioasă de linguriţe. Îţi amintesc că ele pot fi şi mărturii pentru nuntă. Dar astăzi descoperim cadourile de suflet, aşa că vizitează galeria […]

  3. […] de decorare a suporturilor florale, sugestii de mărturii originale ( aici, pot sa va sugerez Lingurițe gravate manual pentru o nuntă specială! ) sau de completare a unui Photo […]

  4. […] Cu cei de la Hand made events am făcut cunoștință mai demult, când am prezentat lingurițele gravate manual ce pot fi folosite fie cadouri ( vezi aici articolul: Cadouri memorabile: linguriţe gravate manual) sau mărturii de nuntă ( vezi aici articolul: Mărturii Utile – Lingurițe gravate manual pentru o nuntă specială!) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *