Bijuterii unicat – Dali Fine Beads Jewellery by Dali Popa

April 15, 2014 - De purtat

Până mai ieri nu aș fi crezut că cineva din România face aceste bijuterii minunate. Dali Popa este creatoarea acestor mici obiecte de artă, iar povestea ei are un nume – Dali-Fine Beads Jewellery.

Bijuteriile ei se adresează tuturor femeilor care își doresc să-și întregească ținuta cu un accesoriu elegant și de mare preț. În magazinul ei găsiți porții de fericire sub formă de coliere, cercei, brățări sau inele. 

albastru (1)

Iată povestea bijuteriilor handmade, așa cum ne-a spus-o Dali:

Când aţi hotărât să lansaţi  Dali-Fine Beads Jewellery ? Şi cum v-aţi descoperit pasiunea pentru bijuterii?

Totul a început pur și simplu de la o banală mărgică. Pentru mine nisipul înseamnă liniște, înseamnă pasiune și motivație, înseamnă strălucire și frumusețe, înseamnă viață, înseamnă ARTA! Astfel, am descoperit lucrurile frumoase ce mi-au luminat chipul, m-au făcut să zâmbesc și mi-au redeschis porțile sufletului demult ferecate.  Banala și uricioasa mărgică, cu o găurică atât de firavă că-ți trebuie o răbdare de fier să poți băga un fir de ață pe ea mi-a schimbat viața!

albastru (2)

Cu ce materiale îți place cel mai mult să lucrezi? 

Materialele pe care le folosesc sunt mărgelele de sticlă în general, mărgele de nisip, perle pe suport de sticlă, elemente Swarovski, etc.. în general mărgele de calitate bună.

black

În cât timp este gata un colier personalizat?

Timpul necesar pentru efectuarea unei bijuterii este în funcție de complexitatea produsului și poate dura de la una până la 3, 4 săptămâni, iar unele comenzi pot dura și chiar 5 săptămâni.

crem

Cât costă aproximativ un colier marca  Dali-Fine Beads Jewellery by Dali Popa?

Prețurile diferă de la un produs la altul, în functie de materialele folosite și de complexitatea produsului. Cel mai ieftin a fost 200 de ron, iar cel mai scump 600. Desigur, după preferințe se pot asorta cu ce doriți: cercei, inele, brățări, accesorii pentru păr… și ce vă mai trece voua prin cap :).

cover

white (6) white (3)

smarald (2) smarald (1) smarald (3)     white (4) white (2) white (5) white (1)  

Contact
Dali-Fine Beads Jewellery
Persoana contactDali Popa
Facebookhttps://www.facebook.com/DaliFineJewellery

Comments

  1. Ania says:

    Superbe!!! Nu credeam ca se pot realiza manual, mi se pare imposibil de lucrat atat de fin… Toate laudele, stimata doamna, le meritati din plin! Inspiratie si viata lunga sa ne bucurati ochii si sufletele in continuare.

  2. dali popa says:

    🙂 multumesc frumos pt apreciere, Ania ! Pupici !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *