Ceramică personalizată, pictată cu drag și emoție by Alexandra Radu

August 27, 2019 - Cadouri

Asa cum v-am obisnuit deja, aici culeg proiectele care ma inspira si care ar putea fi o sursa de inspiratie pentru voi in diferite situatii, fie ca este vorba despre o nunta sau orice alt eveniment special din viata voastra. Astazi v-o prezint pe Alexandra Radu, un suflet cald si sensibil care sa viata unor obiecte de arta cu adevarat altfel.  Creatiile ei se deosebesc de altele prin trăsăturile lor proprii: emotie, patrundere, simtire. Imi plac nespus de mult si va recomand cu sufletul deschis sa-i alegeti arta ei atunci cand va opriti pe pagina sa de Facebook.

.

Cateva cuvinte spuse chiar de ea:

Sunt ilustrator/ceramist. Când eram copil am zis că vreau să mă fac cercetator botanist/zoolog (eram și atunci împarțită) pentru că așa credeam eu că se numește cel ce pleacă în expediții și face ilustrații după animale și plante încă necunoscute. Și cum nu mai sunt asa multe necunoscute și neexplorate în lumea din afară, explorez și ilustrez locuitorii, fauna și flora Lumii Dinăuntru.
Locuiesc într-o căsuță cu grădină într-un mic sat din Prahova, Florești, unde îmi împart timpul între cele două lucruri care îmi aduc cea mai mare bucurie, am zile când lucrez în atelierul de ceramică cu mult praf și mâinile până la coate în butoiul cu porțelan și zile când ilustrez cuminte, ca o zână, printre pensule și acuarele la masa mea de lucru.
Îmi place să ilustrez pe porțelan, pentru că obiectele nu sunt doar frumoase sunt și utile. Mă încântă gândul că cei la care ajung le folosesc si le poartă cu ei.

Toate obiectele mele sunt făcute din porțelan, decorat sub glazură și ars la 1200-1300°C într-un cuptor de ceramică. Fac toate operațiile de mână la mine în atelier, de la prima schiță, la mulajul din ipsos, pictat și glazurat, așa ca fiecare e unic.
Pentru comenzi sau doar să povestim nu ezita să-mi scrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *